Dagje naar Space Expo Noordwijk

Thomas is dol op alles wat met de ruimte te maken heeft. Hij weet ook echt best veel over de ruimte. In de mei vakantie zijn we dan ook naar Space Expo in Noordwijk geweest. Super tof is het daar. In dit artikel laat ik in een filmpje en op foto’s meer zien van Space Expo. Kijk dus gezellig mee!

Over Space Expo


Bij Space Expo ontdek je de wonderbaarlijke wereld van de ruimtevaart. Van het ontwerpen en bouwen van ruimtemissies op aarde tot de lancering naar de ruimte. Raak een echte meteoriet aan, lanceer een waterstofraket en neem een kijkje in de originele Sojoez-capsule van André Kuipers. Door de jaren heen is de collectie van het museum uitgebreid met prachtige pronkstukken. Daarnaast is er veel aandacht voor de geschiedenis van ruimtevaart én kun je lopen door een model van het International Space Station (ISS). Space Expo is een leuk en leerzaam uitstapje voor het hele gezin!

Filmpje

Foto’s

Wat ook gaaf is, dat je ook een speurtocht kan doen en dan krijg je een diploma als je de speurtocht goed hebt gedaan. En er zijn hele toffe interactie dingen te zien en te beleven.

En we hebben een echte ijzermeteoriet gezien, gaaf he:

En er is ook een speeltuintje waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Het was echt super tof bij Space Expo. Het is er niet groot, maar als jouw kind geïnteresseerd is in de ruimte, dan is de Space Expo zeker de moeite waard!

Ben jij wel eens bij Space Expo in Noordwijk geweest? Wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: