Natuurlijke zonbescherming van De Tuinen

Natuurlijke zonbescherming van De Tuinen

Het is alweer een aantal weken zomer en we hebben ook al hele zomerse dagen achter de rug. Het is enorm belangrijk om je huid zeer goed te beschermen tegen de zon. UVA en UVB stralen zijn altijd aanwezig en kunnen bij te veel blootstelling de huid beschadigen. Holland & Barrett biedt een natuurlijk alternatief met de zonbescherming lijn van De Tuinen, voor een ultieme bescherming. In dit artikel vertel ik meer over de natuurlijke zonbescherming van De Tuinen. Ik ontving namelijk De Tuinen Zonnemelk SPF30 en De Tuinen Aloë Vera Gel 98% om te reviewen.

Normale zonbescherming werkt door de schadelijke stralen van de zon te absorberen en zo te voorkomen dat ze de huid binnendringen. De zonnebrandproducten van De Tuinen bieden een minerale zonbescherming, de producten bevatten de mineralen zinkoxide en en titaniumoxide. Ze werken door barrière op de huid te creëren die de zonnestralen reflecteren. De producten bieden bescherming tegen zowel UVA- als UVB-stralen. Er worden minder ingrediënten gebruikt, waardoor de producten ook geschikter zijn voor de gevoelige huid. De producten helpen je huid verzachten en ook om huidveroudering tegen te gaan. Klinkt goed toch?!

Natuurlijke zonbescherming van De Tuinen - De Tuinen Zonnemelk SPF30

De Tuinen Zonnemelk SPF30 zit in een tube van 150ml.

Natuurlijke zonbescherming van De Tuinen - De Tuinen Zonnemelk SPF30

Er zit een zeer handige klik dop op de tube, zodat je gemakkelijk en snel het product kunt gebruiken en weer kunt opbergen.

Natuurlijke zonbescherming van De Tuinen - Natuurlijke zonbescherming van De Tuinen - De Tuinen Zonnemelk SPF30 - Ingrediënten

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Er zitten geen synthetische filters, parabenen, PEG (synthetische chemicaliën), minerale oliën, ethanolamines, siliconen en kleurstoffen in de zonbescherming producten. Het bevat wel zeer fijne ingrediënten die de huid niet alleen optimaal beschermen, maar ook deze heerlijk voeden.

Natuurlijke zonbescherming van De Tuinen - De Tuinen Zonnemelk SPF30

De structuur is echt heerlijk! Het voelt romig, maar ook stevig aan. Het smeert zeer goed uit en het trekt ook echt snel in. Het beschermt mijn huid goed tegen UVA en UVB-straling en daarnaast voedt en hydrateert het mijn huid echt zeer goed. De geur is echt heerlijk, ruikt zeer zomers, ik hou ervan! Ik moet wel regelmatig mijn huid insmeren, omdat ik enorm snel verbrand. Maar het product werkt zeer goed! Ik gebruik dit product elke keer als we naar buiten gaan om te wandelen, fietsen of als we lekker buiten willen zitten.

De Tuinen Zonnemelk SPF30 kost 15,99 voor een inhoud van 150ml en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Natuurlijke zonbescherming van De Tuinen - Tuinen Aloë Vera Gel 98%

De Tuinen Aloë Vera Gel 98% komt in een glazen potje met een inhoud van 50ml. Je kan ook een pot van 120ml kopen.

Natuurlijke zonbescherming van De Tuinen - Tuinen Aloë Vera Gel 98%

Er zit een draaidop op het potje en er zit ook een beschermfolie op het product, dat vind ik wel zo hygiënisch.

Natuurlijke zonbescherming van De Tuinen - Tuinen Aloë Vera Gel 98% - ingrediënten

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Het product bevat 98% Aloë Vera concentraat en is rijk aan vitamines. Klinkt echt goed!

Natuurlijke zonbescherming van De Tuinen - Tuinen Aloë Vera Gel 98%

De structuur van de gel is echt heerlijk. Het voelt zeer zacht aan en smeert heerlijk uit. Als ik een tijdje in de zon ben geweest, vind ik het heerlijk om dit product te gebruiken. Het voelt heel zacht en verkoelend aan. Ik ben nog niet verbrand (gelukkig haha, zeker ook door de De Tuinen Zonnemelk), maar het product ondersteunt ook het herstellend vermogen van de huid. Ik vind het een heerlijk product, zeker een aanrader!

De Tuinen Aloë Vera Gel 98% kost 16,59 voor een inhoud van 120ml en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Alle producten van de Natuurlijke zonbescherming van De Tuinen:

  • De Tuinen gezichtscrème SPF30 (75 ml) €12.99. Beschermt tegen UVA en UVB-straling en waterbestendig
  • De Tuinen Zonnemelk SPF30 (150ml) €15.99. Beschermt tegen UVA en UVB-straling en waterbestendig
  • De Tuinen Zonnemelk Kids SPF50 (150ml) €15.99. Zonbescherming voor kinderen vanaf 6 maanden oud en beschermt tegen UVA en UVB-straling. Waterbestendig
  • De Tuinen After Sun Melk (250ml) €9.99. Verkoelend en verzorgend. Met aloë vera, vitamine E en Q10
  • De Tuinen Aloë Vera Gel 98% 120ml €16.59 (120ML). 98% Aloë Vera concentraat. Verzachtend en verkoelend na een zonnebad of sauna

Ken jij de natuurlijke zonbescherming van De Tuinen al? Wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: