Voorbereid op fotografiepad


Voorbereid op fotografiepad

Dit gastartikel is geschreven door Linda Jansen van http://www.uitmetkorting.nl.

Ben je van plan om ergens een dagje te gaan fotograferen, dan is het handig dat je goed voorbereid op fotografiepad gaat. Zorg niet alleen dat alle accu’s opgeladen zijn en de cameratas compleet is, maar denk ook aan je outfit en andere praktische zaken die mee moeten!

Outfit

Wanneer je een hele dag op pad gaat, laat je de hoge pumps en de sexy cocktailjurkjes natuurlijk thuis. Iets comfortabels wat ook een beetje vies mag worden, dat is wat geschikter voor een dag in de natuur of verlaten gebouwen. Om de mooiste kiekjes te maken moet je soms nog wel eens op de grond liggen of tegen een smerige muur aanleunen. Wil je graag een verlaten gebouw binnendringen, trek dan kleding aan die een beetje makkelijk meerekt zodat jij soepeltjes over het hek springt of door een raam heen kruipt. Met de actiecode Hema koop jij voordelige setjes kleren die lekker zitten wanneer jij je in de meest rare houdingen wringt!

Schoeisel

Is het heel warm, dan is het verleidelijk om je makkelijke slippertjes aan te trekken wanneer je op fotografiepad gaat. Maar als je de hele dag loopt of staat, krijg je op den duur vanzelf last van je tenen en de rest van je voet. Zorg dus dat je schoeisel aantrekt die goed voor je voeten zijn. Je raakt minder snel vermoeid én krijgt minder last van vervelende blaren. Is het zomer, kies dan voor een stevige sandalen. Je voeten blijven koel en je hoeft niet bang te zijn dat een slipper ineens van je voet afvliegt. Is het winter, ga dan voor dikke laarzen. Ligt er namelijk wel een dik pak sneeuw, dan heb jij in ieder geval geen bevroren voetjes! Met de kortingscode Omoda sla jij je slag met fotografieproof schoeisel.

Accessoires

Is de outfit compleet, dan rest alleen nog de accessoires. Wat neem je, behalve je cameraspullen, allemaal mee? Iets te eten en te drinken, dat is natuurlijk één van de levensbehoeftes. Maar denk ook aan praktische zaken. Zoals een tasje met medicijnen, pleisters en tissues. En wat nou als het ineens heel hard begint te regenen? Het kan geen kwaad om een poncho in je tas mee te nemen! Verschijnt er na de regen toch weer zonneschijn, dan doe je een hoedje of petje op om niet verblind te worden. Zorg ervoor dat alles in een klein en handig tasje past dat je makkelijk meedraagt, aangezien je ook al met je cameraspullen zeult. Deze en nog meer spullen koop je met de kortingscode Bijenkorf. Zorg ervoor dat je alle benodigdheden bij je hebt, zodat je niet ineens voor vervelende verrassingen komt te staan zodra je gaat fotograferen!

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: