Opaalkust in Frankrijk

Opaalkust in Frankrijk

In september zijn we met onze fotografie vrienden naar de Opaalkust in Frankrijk geweest. Een prachtig gebied waar je echt hele mooie foto’s kunt maken. In dit artikel laat ik dan ook een aantal foto’s zien die ik die dag heb gemaakt.

We vertrokken ‘s ochtends vroeg om voor zonsopkomst op de plek van bestemming te zijn. Het is voor ons ongeveer 3 uur rijden en we kwamen daar aan toen het nog donker was. Toen iedereen gearriveerd was, gingen we een plekje zoeken om de zonsopkomst te gaan fotograferen. En wow, wat was die ontzettend mooi zeg! Prachtige kleuren in de lucht!

Opaalkust in Frankrijk

Opaalkust in Frankrijk

Toen het al goed licht begon te worden, zijn we naar het strand gegaan. Het is daar echt zo mooi he! Hele mooie steile rotswanden en grote rotsen op het strand. Het wordt daar ook echt enorm snel vloed dus je moet wel oppassen daar en weer op tijd terug zijn bij de ingang. Anders kan het wel eens zo zijn dat je niet meer terug kan komen. Maar och, wat is het daar toch zo mooi!

Opaalkust in Frankrijk

Opaalkust in Frankrijk

Toen het water steeds verder omhoog kwam, zijn we eerst nog naar een ander stuk strand gegaan. Hier heb je allemaal paaltjes in het water staan. Vroeger stonden hier bunkers, deze zijn helaas allemaal afgebroken. Maar toch geven de paaltjes in het water echt een prachtige sfeer en kan je zeer mooie foto’s van maken!

We hadden in de ochtend best prima weer, maar op een gegeven moment begon het ook te regenen en besloten we naar huis te gaan. We zullen zeker nog eens hier naar toe gaan! Het is echt een aanrader om hier naar toe te gaan. Ook al fotografeer je niet, de ervaring is ook echt heel erg mooi!

Ben jij wel eens naar de Opaalkust in Frankrijk geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: