Dr. van der Hoog Purity 2-fasen oog- en lipreinigingslotion


Dr. Van der Hoog Purity 2-fasen oog-en lipreinigingslotion

In de Truly Yours box (helaas bestaat deze box niet meer) van afgelopen maart zat de Dr. van der Hoog Purity 2-fasen oog-en lipreinigingslotion. Nu mijn oogmake-up remover van Nivea op was, kon ik deze goed testen. Ik gebruik het nu al langer dan 1 week en kan nu hier een goed oordeel over geven. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

Er zit 150ml in de flacon en je ziet dat er twee lagen zijn, een doorzichtige laag en een blauwe laag. Voordat je het gebruikt, moet je eerst goed schudden zodat beide vloeistoffen goed gemengd worden. Het ziet er dan zo uit:


Dr van der Hoog

Je kan de reinigingslotion gebruiken voor het verwijderen van (waterproof) make-up op en rond je ogen en je lippen. Het is een 100% zeepvrije lotion.

De ingredienten:


ingredienten

Na het schudden breng je wat aan op een wattenschijfje en dan kan je het over je oogleden, wimpers en lippen strijken om de make-up te verwijderen.


lotion of wattenschijfje

Ik gebruik zelf altijd waterproof mascara en merk dat het echt super snel eraf gaat, zonder dat ik hoef te boenen.
Op de foto hieronder kan je zien dat ik een aantal strepen op mijn hand heb geplaatst van waterproof mascara en verschillende (waterproof) eyeliners.


mascara en eyeliners

Ik heb dit een poosje laten drogen en daarna ben ik met een klein beetje van de reinigingslotion op een wattenschijfje over mijn hand gegaan. Met één a twee vegen is er al heel veel verwijderd van mijn hand, ik heb niet eens geboend.


wattenschijfje

image

Na een paar keer strijken is alle make-up verwijderd van mijn hand. Het resultaat is echt geweldig.
De lotion is geschikt voor alle huidtypen. Als ik het gebruik, merk ik dat het heerlijk verfrissend is voor mijn ogen en droogt mijn huid totaal niet uit. Na afloop doe ik altijd een heerlijke dag- of nachtcreme op.

De Dr. van der Hoog 2-fasen oog- en lipreinigingslotion kost 7,63 Euro en kan je kopen in de webshop van Dr. van de Hoog.

Heb jij wel eens iets van Dr. van de Hoog uitgeprobeerd?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: