Mijn leven in foto’s #42 – Eigen bedrijfje, 20 weken echo en babykamer


Mijn leven in foto's #42 - Eigen bedrijfje, 20 weken echo en babykamer

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. Mijn blog is eindelijk mijn eigen bedrijfje geworden, we hadden de 20 weken echo en we weten nu of we een zoon of dochter krijgen en we zijn druk bezig geweest met de babykamer! Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Miss Sentinelli is mijn eigen bedrijf

Per 1 augustus is Mis Sentinelli mijn eigen bedrijfje, yeahhh!! Ik ben daar echt super trots op. En daar hoorde natuurlijk ook veel geregel bij, zoals KvK aanvragen, BTW nummer aanvragen, zakelijke rekening aanvragen en meer! Inmiddels heb ik ook al super leuke opdrachten binnengekregen en binnenkort ook een aantal afspraken met mensen. Daarnaast ben ik ook druk bezig om mijn blog te verbeteren, te onderhouden, doelen op te stellen en meer. Er komen snel zeer leuke onderwerpen aan waar ik maandelijks iets mee wil gaan doen. Kortom ik ben lekker druk bezig met mijn blog hehe.


Babykamer

Babykamer

Babykamer

De afgelopen weken zijn we ook erg druk bezig geweest met de babykamer. Althans mijn man en onze buurman hihi. We kwamen tijdens het slopen nog een oude trappengat tegen, echt grappig om te zien. Onze buurman is klusser en hij heeft ook gekeken hoe het verloop was in de kamer. We hadden zelf gerekend op een verloop van 4cm….schrik niet..het ergste gedeelte was 9,5cm!! Echt niet normaal meer. Nu vinden we het helemaal niet gek meer dat we met een bureaustoel van de ene kant van de kamer naar de andere kant van de kamer gleden zonder iets te doen haha. Ze hebben nu nieuwe balken tegen de oude balken geplaatst om de vloer weer helemaal gelijk te krijgen. Dat is zeker gelukt en de nieuwe ondervloer ligt er inmiddels in. Nu kunnen de muren worden gedaan en de vloer helemaal afgemaakt worden. Het was een behoorlijke klus, maar ik ben blij dat het gelukt is.


Industriële lamp

Nu we toch bezig waren met de babykamer, konden we gelijk een nieuwe gat maken voor een nieuwe lamp. We hebben namelijk allemaal spotjes in het plafond, maar dit geeft niet zo’n mooie sfeer in huis. We wilden graag een industriële lamp hebben en besloten er één te gaan halen bij de Karwei. Ik vind hem echt super mooi en het geeft gewoon een geweldige sfeer in huis, love it!


Zwangerschapsupdate 20 weken - Krijgen we een zoon of een dochter?

Zwangerschapsupdate 20 weken - Krijgen we een zoon of een dochter?

Jaaa op 5 augustus hadden we dan eindelijk de 20 weken echo. Phoe wat vond ik het spannend zeg. Zou onze baby helemaal gezond zijn en wat is het geslacht. Het was zo bijzonder en mooi om hem helemaal te zien en alles goed te kunnen bekijken. Onze baby is helemaal gezond (tot zover ze konden zien natuurlijk), echt super blij mee! Mijn man en ik hadden al de hele tijd het gevoel dat het een jongetje zou zijn en we hadden helemaal gelijk! Ik heb nog een zwangerschapsupdate geschreven met meer informatie hierover en hoe alles tot nu toe verloopt, dit kan je hier lezen: zwangerschapsupdate 20 weken.


Servies

Van mijn schoonouders kregen we ook nog een super cute en gaaf servies met een jongetje erop. Echt zo schattig!!


Masterclass ondernemen

Omdat ik nu mijn eigen bedrijfje heb, wil ik er ook alles uithalen wat ik kan en hier veel mee bezig zijn. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn man het boek Masterclass ondernemen van Annic van Wonderen. Ik wilde deze zo graag lezen en was er nu eindelijk in begonnen. Inmiddels heb ik hem ook al helemaal uit en ik heb echt veel hier uit kunnen halen, veel tips en ervaringen. Ik ga hier dan ook nog een samenvatting van maken, met de tips en tricks die ik zelf ook graag wil uitvoeren. Er komt trouwens snel ook nog een artikel van het boek online. Zeker de moeite waard als je zelf ook een bedrijf hebt of een bedrijf wilt beginnen.


Pakketjestijd

En het is weer pakketjestijd!! Hier komen uiteraard nog artikelen van online haha.

Dit was mijn leven in foto’s. Vandaag hebben we een barbeque met de vaste club van de PhotoWalk, super veel zin in! Voor de rest lekker relaxen en lekker met mijn blog bezig hihi.

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: