Verlaten huizen, vergane glorie


Verlaten huizen

Een tijdje geleden zijn we naar een aantal verlaten huizen geweest die echt erg vergaan zijn. Deze huizen vind ik echt super mooi en ik vind het prachtig om het verval te zien. Vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien van deze verlaten huizen.


Little shoes

My living room

Bovenstaande foto’s zijn van een verlaten huis die we als eerste hebben bezocht. Een mooi vervallen huisje waar nog best veel leuke dingetjes te zien waren. Ik vond het een zeer mooi gezicht hoe het plafond hier naar beneden was gegaan :).

En onderstaande foto’s zijn van het andere verlaten huisje, deze is echt echt vergaan. Je moest echt oppassen als je naar de eerste verdieping wilde. De trap was zo vergaan, dat je een aantal treden over moest slaan en niet mis moest stappen, anders lag je zo in de kelder haha…


Bedroom

Cabinet

Just a room

Decayed

Ik vind de foto’s echt super mooi geworden. Ik kan echt genieten van zulke verlaten en vergane huisjes. Het verval, de sfeer die er hangt, echt geweldig om hier te zijn en om dit vast te mogen leggen.

Ik hoop dat jullie weer hebben genoten van mijn foto’s :).
Binnenkort komen er natuurlijk nog veel meer foto’s aan!

Welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: