Miss Sentinelli in de media #18

Miss Sentinelli in de media #18

Ik vind het echt ontzettend leuk om te zien als mijn blog in andere media voorkomt. Het kan dan gaan om mijn fotografie of mijn blog in het algemeen. Vandaag laat ik dan ook zien in welke media mijn blog of mijn naam vermeld staat de afgelopen tijd.

Miss Sentinelli in de media #18

Bij Mama’s Liefste stond ik weer op haar winacties lijst. Super lief dat ze winacties deelt op haar blog! Mocht je zelf nog op zoek zijn naar bepaalde winacties, dan moet je zeker hier een kijkje gaan nemen!

Miss Sentinelli in de media #18 5

Met Mariska van DoorMariska.nl heb ik begin december een super leuke en interessante zakelijke lunch gehad. Mariska en ik zijn namelijk bezig met een nieuw project waar jullie binnenkort meer over zullen gaan lezen.

Miss Sentinelli in de media #18 2

Zij schreef ook een super handig artikel over hoe je een goede start maakt van jouw blog in 2018. Ons nieuw project heeft ook met bloggen en blogtips te maken. Maar binnenkort daar meer over hihi.

Miss Sentinelli in de media #18 5

Lieve Babs van BeautyByBabs.com had nog wat tegoed op haar cadeaubon staan die ze had gewonnen bij mij en kocht daar iets tofs van! Ik vind het altijd super gaaf om te zien dat de winnaars blij zijn met de gewonnen cadeau(s). Oja en let op! Aankomende zaterdag komt er weer een nieuwe winactie online!

Miss Sentinelli in de media #18 5

Ook tof om te zien dat volgers van mijn blog weer nieuwe blogs ontdekken. Super leuk!

Ook hadden er een aantal mensen weer mijn winactie gedeeld via Facebook op hun eigen tijdlijn. Ik maak hier geen screenshots van, aangezien dit persoonlijke facebook accounts zijn. Maar het is wel altijd erg leuk om dit te zien.

Dit waren weer de meldingen van de laatste tijd. Ik vind het echt leuk om te lezen hoe ik anderen inspireer, help en dat anderen mijn blogartikelen etc. delen. Super bedankt iedereen!

Sta jij ook de media? Zo ja, waar ben jij dan het meest trots op?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: