DIY pakket Handlettering


DIY pakket Handlettering

Een tijdje geleden kocht ik het boek Handlettering doe je zo. Ik wil namelijk meer met handlettering bezig zijn en dit ook gebruiken voor in mijn Bullet Journal en ook met knutselen. Nu heb ik van de week twee nieuwe dingen besteld, namelijk het werkboek “handlettering doe je zo!” en een DIY pakket Handlettering. Vandaag vertel ik iets meer over het DIY pakket Handlettering. Je kan trouwens alleen vandaag nog een mooie korting krijgen op het DIY pakket via postenpapier.nl waar ik deze spullen heb gekocht. Ook daar vertel ik iets meer over!


DIY pakket Handlettering

Het DIY pakket Handlettering komt in een heel mooi doosje. Op de achterkant zie je wat er allemaal in zit, best veel toch!?


DIY pakket Handlettering

En zo ziet het er allemaal uit! Wat ik echt super vind, is dat er ook een stap-voor-stap instructie foldertje bij zit, zodat je ook gelijk kan beginnen. Hierin staat ook dat je ook eerst moet beginnen met potlood en daarna kan je dit overtekenen met een fineliner of marker. En deze spullen zitten er ook allemaal bij, echt top! Daarnaast ook nog een gum, een liniaal en een passer, zodat je de mooiste creaties kunt maken!

Aangezien ik zelf nog maar beginner ben, heb ik wel altijd veel oefenpapier nodig. Ook dit zit in het DIY pakket, super handig! Daarnaast zitten er ook mooie papiertjes in, labels, kraft zakken, witte zakjes, kaarten, enveloppen en ook nog kraft ronde stickers. Je kan dus helemaal los gaan met dit geweldige pakket!

Ik ben er echt zeer blij mee, je krijgt echt veel spullen voor weinig geld. Het DIY pakket Handlettering kost normaal 17,50 Euro, maar je kan alleen vandaag nog deze kopen voor slechts 15 Euro bij Postenpapier.nl!! Kijk dat is nog eens een fijne korting!

Ik ga hier lekker mee aan de slag en binnenkort komt er nog een review van het werkboek Handlettering doe je zo! Daar ben ik ook echt benieuwd naar.

Ben jij ook dol op handlettering? Of wil je het ook juist leren? Ken jij Post & Papier al?

DIY pakket Handlettering
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: