DIY zelfgemaakte kaars met kaneelstokjes


DIY zelfgemaakte kaars met kaneelstokjes

Een tijdje geleden liet ik jullie een mooie herfstdecoratie zien die ik zelf had gemaakt, namelijk waxinelichtjes in dennenappels. Vandaag heb ik weer een leuke DIY voor jullie, namelijk een zelfgemaakte kaars met kaneelstokjes die een heerlijke subtiele geur afgeeft.


DIY zelfgemaakte kaars met kaneelstokjes

Als eerste heb ik deze kaars in glas helemaal zelfgemaakt. Ik brand de laatste tijd ontzettend veel waxinelichtjes in de scent chips branders, maar ook in de dennenappels. Het overgebleven kaarsvet bewaar ik dan en maak ik hier zelf weer een kaars van. Hoe ik dat precies doe, kan je hier lezen: zelf kaarsen maken.


DIY zelfgemaakte kaars met kaneelstokjes

Je hebt natuurlijk ook kaneelstokjes nodig en touw of lint om het te versieren.


DIY zelfgemaakte kaars met kaneelstokjes

Eerst plak ik met een lijmpistool de kaneelstokjes vast aan het glas. Je kan dit ook zonder lijm doen, door ze direct vast te maken met touw. Maar met lijm blijven de stokjes wel beter zitten.


DIY zelfgemaakte kaars met kaneelstokjes

En als laatste heb ik hier een laagje touw omheen gewikkeld en een strik in gedaan om het helemaal af te maken!


DIY zelfgemaakte kaars met kaneelstokjes

Het resultaat vind ik echt super mooi! Doordat de kaars warmte afgeeft, zul je een heerlijke subtiele kaneel geur in huis krijgen. Je kan er ook voor kiezen om de kaars zonder glas te gebruiken en direct om de kaars de kaneelstokjes te doen. Hierdoor zal de geur wat sterker zijn. Echter vind ik het met glas iets veiliger dan zonder glas.

Maak jij ook wel eens zelf kaarsen? En heb jij ook mooie herfst- of kerstdecoratie zelf gemaakt?

DIY zelfgemaakte kaars met kaneelstokjes
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: