Mijn leven in foto’s #112 – Dagjes uit met ons gezin, Nieuwe fountain pen en eetschema

Mijn leven in foto’s #112 - Beekse Bergen

De afgelopen weken hebben we weer leuke dingen meegemaakt. We zijn een aantal keer een dagje uit geweest met ons gezin, ik heb een nieuwe fountain pen gekocht en in dit artikel laat ik ook zien wat ik op een vrijdagochtend eet met mijn eetschema. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #112 - Heerlijk eten

Zoals jullie misschien wel weten, ben ik bezig met een eetschema. Ik ben inmiddels ook een aantal kilo al afgevallen, yes!! En op vrijdag hebben wij een high dag, dat betekent dat we best veel moeten eten op die dag. ‘s Ochtends moeten we bijvoorbeeld deze lekkere pannenkoekjes eten van havermout, een banaan, ei-eitwit en een beetje melk. Yummie!!

Mijn leven in foto’s #112 - Spelen met water

Mijn leven in foto’s #112 - Spelen met water

Het was natuurlijk ook enorm warm een aantal weken geleden. Bij mijn schoonouders zit Thomas dan ook graag in een badje. Thuis hebben we een watertafel geplaatst, zodat hij thuis ook heerlijk met water kan spelen als het zo warm is. Op ons dakterras is het namelijk echt te heet om daar te zijn als het zo warm is. Dan zijn we toch liever binnen.

Mijn leven in foto’s #112 - Nieuw leesvoer

Nieuw leesvoer gekocht van flow. Even heerlijk relaxen met een magazine erbij!

Mijn leven in foto’s #112 - Nieuwe fountain pen

Mijn leven in foto’s #112 - Nieuwe fountain pen

Mijn leven in foto’s #112 - Nieuwe fountain pen

Ook kocht ik een super toffe nieuwe fountain pen, namelijk de LAMY Scala Fountain Pen – Rose, hier schreef ik ook al een artikel over: Bullet Journal Augustus Setup met filmpje + Nieuwe Fountain Pen (LAMY Scala Fountain Pen – Rose). Ik ben echt enorm blij met mijn nieuwe fountain pen. Heb jij ook een favoriete pen??

Mijn leven in foto’s #112 - Ouwehands Dierenpark

Mijn leven in foto’s #112 - Ouwehands Dierenpark

Vorige week waren we bij Ouwehands Dierenpark, super mooi is het daar!

Mijn leven in foto’s #112 - Beekse Bergen

Mijn leven in foto’s #112 - Beekse Bergen

Mijn leven in foto’s #112 - Beekse Bergen

En toen kregen we te horen dat we ook kaartjes mochten uitkiezen voor een pretpark of dierenpark, super tof! Thomas is nog wat te jong voor een pretpark, dus kozen we een dierenpark, namelijk Beekse Bergen. Ook echt een heel mooi park, alleen de autosafari vonden we iets minder. Want het was echt enorm druk, dat het gewoon filerijden was. Waar je normaal gesproken ongeveer een half uur over doet, deden we er gisteren anderhalf uur over….ugh! Maar verder wel echt een zeer mooi park! Ga jij ook wel eens naar een dierenpark? Welke vind jij het mooist?

Dit weekend gaan we heerlijk relaxen. Gisteren was het een drukke dag voor Thomas, dus we gaan lekker rustig aan doen dit weekend!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: