Op zoek naar onze droombadkamer

Op zoek naar onze droombadkamer

Een aantal weken gelden schreef ik dat we over een aantal jaar graag zouden willen verhuizen. We hebben momenteel een jaren 20 huisje en het begint echt klein te worden voor ons gezin. Thomas is nu 2,5 jaar en hij wil enorm graag buiten spelen. We hebben geen tuin maar een dakterras, dus veel ruimte is er niet. Ik vind het heerlijk om inspiratie op te doen op verschillende websites naar mooie interieur. Het lijkt me geweldig om een huis te hebben met een inloopkast, een werkruimte en een zeer grote luxe badkamer! In dit artikel vertel ik meer over hoe onze droombadkamer eruit moet komen te zien.

Inspiratie opdoen voor onze droombadkamer

Momenteel hebben wij een enorm kleine badkamer met alleen een douche en een wastafel. We hebben enorm weinig ruimte in de badkamer. Echt luxe is het dus niet. Het is dan ook echt heerlijk om te dromen over een nieuwe luxe badkamer. Op verschillende websites ben ik al lekker aan het rondkijken naar onze droombadkamer. Ik doe dan ook veel inspiratie op bij deze badkamers en hieronder heb ik al een aardig beeld weergegeven wat ik graag wil in onze droombadkamer.

Indeling

Ons huidige huisje heeft echt een enorm kleine badkamer. Het lijkt me echt geweldig om een zeer grote luxe badkamer te hebben. Zoals op de foto hierboven, zou ik ook graag twee wastafels willen hebben. We hebben nu één wastafel die altijd volstaat met spullen van mijn man, van onze zoon en van mij. Als we twee wastafels hebben, dan kunnen mijn man en ik onze eigen spullen kwijt. Thomas zijn spullen zouden we dan kwijt kunnen in een apart kastje of lade. Ik zou ook graag een inloopdouche willen hebben waar je ook met twee personen in kunt staan. En natuurlijk ook een mooie luxe bad voor een heerlijke me-time. Maar ook zeer handig voor Thomas, die vindt het ook heerlijk om in een badje te zitten.

Materialen

Ik zou graag een badkamer willen hebben met een strak design, zoals hierboven op de foto. Deze badkamerstijlen spreken mij enorm aan, zodra je de badkamer binnenkomt zal je namelijk gelijk een ontspannen gevoel krijgen. Alsof je een luxe wellness ruimte binnenloopt, dat lijkt me echt geweldig! Ik zou graag mooie tegels in de badkamer willen hebben, zoals ook op de foto hierboven. Ik zou ook graag zwart en wit terug willen zien in de badkamer, zoals de kastjes, bad en wastafels.

Ruimte en apparatuur

Natuurlijk is het ook enorm belangrijk dat er ook genoeg opbergruimte in de badkamer is. Het lijkt me erg fijn om een aantal kastjes te hebben waar je de handdoeken in kwijt kunt. Maar ook waar je verschillende badkamer benodigdheden en accessoires in kwijt kunt. Nu hebben wij onder onze wastafel een klein kastje, maar lang niet alles past er goed in en dat is jammer.

In de inloopdouche zou ik graag twee regendouches willen hebben waar je dus met twee personen onder kan staan. Het geeft een echte luxe wellness gevoel en ik vind het belangrijk dat je goed kunt ontspannen in de badkamer.Daarnaast zou ik ook graag een luxe elektrische radiator in de badkamer willen hebben, zodat het in de koude jaargetijden heerlijk warm is.

Een tijdje geleden had ik ook meer gelezen over sunshowers. Sunshowers zijn voorzien van infraroodlicht, deze zie je niet, maar kan je wel voelen. De sunshowers ontspannend je spieren, stimuleren de bloedsomloop en verlicht pijn. Dit lijkt me echt heerlijk voor in onze droombadkamer!

Accessoires

Op zoek naar onze droombadkamer - Accessoires - Chanel No 5

Onze droombadkamer moet ook mooie accessoires hebben. Op verschillende websites kwam ik ook badkamers tegen waar je mooie planten hebt staan, dit zou ik ook graag willen in de badkamer. Maar natuurlijk ook fijne verzorgingsproducten die een mooie verpakking hebben, zouden we als accessoire op plankjes of in open kastjes kunnen plaatsen. En denk bijvoorbeeld ook aan een mooie make-up spiegel, mooie tandenborstelhouders en natuurlijk ook douchebakjes waar we de meeste gebruikte doucheproducten in kwijt kunnen. En om een ontspannen sfeer in de badkamer te krijgen, zou ik ook graag luxe kaarsen willen plaatsen op verschillende plekken, zodat we echt kunnen genieten van een heerlijk me-time momentje.

Hoe ziet jouw droombadkamer eruit?

Wil jij ook een nieuwe badkamer of ga je binnenkort verhuizen en wil je graag nadenken over een nieuwe badkamer? Bekijk dan ook eens de onderwerpen die ik hierboven behandel. Hoe ziet jouw droombadkamer eruit? Hoe ziet de ruimte en indeling eruit? Welke materialen wil je graag gebruiken en welke apparatuur komt er in jouw droombadkamer te staan? Wil je juist wel of geen accessoires in de badkmer? Het zijn belangrijke onderdelen om mee te nemen in de zoektocht naar jouw droombadkamer.

Wij zullen de komende tijd zeker nog verder gaan met onze zoektocht naar onze droombadkamer. Mochten we gaan verhuizen, dan nemen we jullie natuurlijk ook mee met dit proces en laat ik ook zien welke badkamer we hebben uitgekozen in ons nieuwe huisje.

Ik ben enorm benieuwd hoe jouw droombadkamer eruit ziet. Laat een reactie achter en beschrijf jouw droombadkamer!

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Hoe vind je jouw droom badkamer?

Met deze tips vind je jouw droom badkamer!

Zo vind je jouw droombadkamer!

Op zoek naar jouw droombadkamer?

Op zoek naar onze droombadkamer!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: