Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

Het is enorm belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Mijn huid krijgt ook dagelijks een goede verzorging. Echter blijft mijn huid rode plekken houden en daarnaast heb ik ook kleine rimpeltjes. Een tijdje geleden ontving ik een doosje Physalis Collagen Pro. De nieuwe Physalis Collagen Pro pept je huid op met collageen, vitamine C en hyaluronzuur. In dit artikel vertel ik meer over de nieuwe Physalis Collagen Pro en laat ik ook zien wat het met mijn huid heeft gedaan.

Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

Wat is Physalis Collagen Pro?

In de beschrijving staat het volgende:

Physalis Collagen Pro is een effectieve anti- agingformule die van binnenuit werkt. Collageen is de belangrijkste bouwsteen van ons bindweefsel en dus onmisbaar voor een mooie, compacte en gladde huid. Van de eiwitten in ons lichaam bestaat maar liefst 30% uit collageen. Het bevindt zich niet alleen in de huid maar ook in onze botten, pezen, haar, nagels en tanden. Ons lichaam kan zelf collageen aanmaken maar heeft daarvoor vitamine C nodig. Een tekort aan deze vitamine leidt tot kwaliteitsvermindering van het collageennetwerk en dat zie je aan je huid! Hyaluronzuur heeft een positief effect op het vochtgehalte in de huid en de elasticiteit van het bindweefsel. Met voldoende collageen en het vochtgehalte op het juiste niveau ziet je huid er gezond en fris uit!

Physalis Collagen Pro bestaat uit 30 sticks met oplosbaar poeder dat is samengesteld uit werkzame stoffen die makkelijk door het lichaam worden opgenomen. Met Collagen Pro vul je de bouwstoffen voor de aanmaak van goed collageenweefsel snel en optimaal aan. Collagen Pro werkt ook nog eens als antioxidant, heeft een remmende werking op ontstekingen en heeft een zeer positief effect op de gewrichten, botdichtheid, spierkracht en spiermassa! Klinkt goed toch?

Ingrediënten

Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

De ingrediëntenlijst:
Collageenhydrolysaat (vis) 87,8%, ascorbinezuur 5,2%, natriumhyaluronaat 3,5%, zuurteregelaar: citroenzuur 3,5%.

Collagen Pro heeft ook een Clean Label. Het bevat namelijk geen kunstmatige kleur-, bewaar-, smaak-, zoetstoffen, lactose, toegevoegde suiker, zout, gist of gluten. Het product is daarnaast ook minimaal bewerkt en voorzien van een vereenvoudigde ingrediëntenlijst met een ondubbelzinnige en volledige vermelding van elk ingrediënt.

Inhoud

Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

Er zitten in totaal 30 sticks in de verpakking, dus voor 30 dagen lang heb ik dit ook getest. De zakjes hebben een inhoud van 2,85g.

Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

Het is een witte poeder en het ruikt een beetje visachtig. Verder smaakt het neutraal, dus dat is verder prima.

Hoe te gebruiken?

Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

Momenteel ben ik met een eetschema bezig en ik heb de afgelopen tijd elke dag in mijn kwark een zakje Collagen Pro gedaan. Maar je kan het dus ook in gewoon water oplossen, of in je thee of koffie of in een smoothie. Het verandert namelijk de smaak van je drankje of smoothie niet, dat is wel prettig!

Er is ook een klinisch onderzoek gedaan en daaruit bleek dat bij dagelijks gebruik van de Collagen Pro sticks de huid al na 12 weken steviger aanvoelt en minder diepe rimpels vertoont. Zelfs na acht weken werd er al gemeld dat er een zichtbare verbetering is van de glow en egaliteit van de huid. Nu was ik daar natuurlijk echt enorm benieuwd naar!

Resultaat en conclusie

Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

Dit is mijn huid voordat ik met de Physalis Collagen Pro ben begonnen. Je ziet hier dat ik nogal veel rode plekken in mijn gezicht heb (vooral bij mijn wangen, kin en voorhoofd), dat het wat onrustig is en dat ik hier en daar ook wat diepere rimpeltjes heb.

Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

Na 30 dagen de Physalis Collagen Pro te hebben gebruikt en te hebben getest, is mijn huid echt enorm opgeknapt. Hierboven zie je het resultaat. Mijn huid is een stuk rustiger geworden en ik heb een stuk minder rode plekken. Daarnaast zijn mijn rimpeltjes ook minder diep.

Ik ben echt tevreden over de Physalis Collagen Pro. Mijn huid is enorm opgeknapt en daar ben ik echt blij mee!

Verkrijgbaarheid

Physalis Collagen Pro kost 26 Euro voor 30 stuks en is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett.

Ken jij de nieuwe Physalis Collagen Pro al? En wat vind jij van het resultaat?

Physalis Collagen Pro zorgt voor een gezonde en frisse huid!

Physalis Collagen Pro werkt als antioxidant

Krijg een gezonde en frisse huid met de Physalis Collagen Pro!

Met Physalis Collagen Pro ziet je huid er gezond en fris uit!

Physalis Collagen Pro pept je huid van binnenuit op

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: