Waarom wij altijd dierenvoeding bestellen via Zooplus


Waarom wij altijd dierenvoeding via Zooplus bestellen

Onze kat Link krijgt van ons elke dag heerlijke brokjes en ‘s avonds een bakje natvoer, tonijn kattenvoer is echt zijn favoriet. Meneer is echt dol op tonijn en zo nu en dan krijgt hij van ons ook nog eens een tonijnensnoepje. Zijn voer bestellen we eigenlijk altijd via Zooplus, want je kan hier zeer goedkoop dierenbenodigdheden en dierenvoeding bestellen. Vandaag vertel ik iets meer over Zooplus en waarom wij er al jaren hier bestellen.

In Leerdam hebben we een aantal dierenspeciaalzaken, zoals bijvoorbeeld Pet’s Place en een lokaal dierenzaakje. Echter hebben ze hier niet de juiste producten voor onze kat of zijn de producten een stuk duurder dan bij Zooplus.

Zooplus heeft een zeer uitgebreid assortiment voor verschillende huisdieren, zoals honden, katten, knaagdieren, vissen, vogels, paarden en meer. Ze hebben meer dan 8000 producten, zowel dierenbenodigdheden als dierenvoeding.

Hieronder heb ik een aantal redenen neergezet waarom wij al jaren bij Zooplus bestellen:

Erg goedkoop
Bij Zooplus kan je vele producten vinden die zeer goedkoop geprijsd zijn. Op hun website zie je dan ook vaak het adviesprijs van het product en de prijs die Zooplus zelf hanteert. Zoals hieronder:


Goedkoop dierenbenodigdheden en dierenvoeding bestellen via Zooplus - goedkoop

Als ik bijvoorbeeld hetzelfde wil bestellen bij een andere dierenspeciaalzaak, dan ben ik al snel veel duurder uit omdat zij het adviesprijs aanhouden. En aangezien wij altijd best veel bestellen in 1 keer, scheelt het echt enorm veel geld.

Bestellingen herhalen
Zodra je een bestelling hebt geplaatst, kan je altijd in jouw account terugvinden welke bestelling je hebt geplaatst en kan je deze bestelling ook weer opnieuw plaatsen. Super handig en zo kan je zeer snel bestellen.

Bonusprogramma
Punten sparen, ik vind het altijd wel een fijn iets als je een vaste klant ergens bent. Je moet toch altijd de producten kopen, dus kan je gelijk sparen voor extra dingen. Bij Zooplus hebben ze dus ook een bonusprogramma en hiermee spaar je 1 punt voor elke Euro die je uitgeeft. Met deze punten kan je dan weer extra items scoren, zoals dierenvoeding, speeltjes, accessoires en meer! Toch fijn en leuk zo’n extra spaarsysteem.

Gratis verzending bij een bestelling van 35 Euro
Gratis verenden, daar hou ik van! Omdat wij altijd een grote bestelling plaatsen (natvoer, brokken en snoepjes) komen we vaak over het bedrag van 35 Euro heen. Zo niet, dan staat er altijd bij de bestelling hoeveel je nog kunt uitgeven voor een gratis verzending. De verzending is bijvoorbeeld 2,99 Euro, mocht ik nou net 1,49 tekortkomen voor een gratis verzending, dan komt dit er netjes bij te staan en kan je bijvoorbeeld nog iets kleins erbij kopen, bijvoorbeeld een paar snoepjes. En dat scheelt het toch weer wat geld. Super handig!

Snel en gemakkelijk bestellen
Ik vind dat je bij Zooplus altijd heel snel en gemakkelijk een bestelling kunt plaatsen. De website is zeer overzichtelijk en vooral het ‘bestellingen herhalen’ gedeelte is echt super handig!

Levering
De levering van Zooplus is vaak ook altijd helemaal in orde. We hebben wel eens gehad dat het een week duurde voordat het in huis is, maar meestal is het binnen 1-2 werkdagen al in huis. Op de website staat ook goed aangegeven wat de levertijd is, zodat je er zeker rekening mee kan houden.

Speciale aanbiedingen
Bij Zooplus houden ze ook vaak zeer fijne speciale aanbiedingen. Hiermee krijg je dus extra voordeel en daar houden we natuurlijk van!


Zooplus prijsvoordeel

Zooplus is voor ons en voor Link echt de perfecte website waar we graag dierenbenodigdheden en dierenvoeding kopen voor een fijne prijs! Snel, goedkoop en zeer gemakkelijk!

Heb jij ook huisdieren? En waar haal jij altijd de dierenbenodigdheden en dierenvoeding?

Waarom wij altijd dierenvoeding bestellen via Zooplus
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: