Body care cadeauset via YourSurprise.nl


Greenland lime-vanilla shower gel & body butter
Voor mijn vakantie heb ik een super leuk cadeauset besteld via YourSurprise.nl. Het is een body care set en bestaat uit een showergel van 600ml en een bodybutter van 100ml. Ik heb gekozen voor Lime-vanilla, ik hou namelijk wel van een lekkere frisse geur.

Wat is YourSurprise.nl? En wat vind ik van de body care set?

YourSurprise.nl is een hele leuke webshop waar je allerlei soorten cadeaus kan bestellen. Ze hebben meer dan 1.000 cadeaus! Cadeaus voor een verjaardag, of een romantisch cadeautje of wil je je kinderen verrassen met een cadeau of wil je je partner lekker verwennen met een body care set, het kan allemaal, want het assortiment is echt uitgebreid! Natuurlijk kan je jezelf ook heerlijk verwennen en een cadeautje aan jezelf geven :).

Het leuke van YourSurprise.nl is, is dat je een cadeau erg persoonlijk kan maken. Je kan namelijk een cadeau bestellen met een foto, logo of tekst. En je kan een leuk cadeaukaartje met een persoonlijke tekst toevoegen. Hoe leuk!!

Voor de vakantie heb ik ook een lime-vanilla body care set besteld en dit cadeautje ook persoonlijk gemaakt :). Via de website kan je namelijk een product uitkiezen en dan een persoonlijke ontwerp maken met jouw eigen foto, logo of tekst. Ik heb voor mijn body care set een ontwerp gemaakt met een leuke design en de tekst “Miss Sentinelli”. Ook heb ik een cadeaukaartje ontworpen met een leuk tekstje erop.

De levertijd was 1 dag, ik had namelijk voor 16:00 uur besteld en kreeg ook netjes een grote doos binnen de volgende dag. De doos ziet er echt super mooi uit, mooi ontwerp en ik kreeg een wow effect. Hieronder zie je hoe de verpakking eruit zag:


Yoursurprise.nl body care set
Toen ik de doos uitpakte, zag ik gelijk een zwarte doos met daarom heen een omslag met mijn eigengemaakte en persoonlijke ontwerp erop, wow! Echt zeer gaaf! Hieronder een foto van de doos:


Yoursurprise.nl body care set
In de doos zelf zat dan de body care set, maar daar bovenop zat eerst het cadeaukaartje met de persoonlijke tekst erop. Echt super leuk gedaan! Hieronder het kaartje:


Yoursurprise.nl cadeaukaart
Yoursurprise.nl cadeaukaart

De body care set ziet er zelf erg mooi uit. Prachtige verpakkingen van de shower gel en de body butter en ze zijn erg stevig, niet van plastic, maar ik denk aluminium. Daar hou ik wel van, geeft ook een chique gevoel. De body care set is van het merk Greenland en ik heb al eerder producten van Greenland gebruikt en vind het een zeer fijn merk.

De shower gel zit in een fles en heeft een inhoud van 600ml.


Greenland lime-vanilla shower gel
De ingrediënten:


Greenland lime-vanilla shower gel
De fles heeft een draaidop en onder de draaidop zit een plastic dopje die je eraf kan halen. Dan kan je de shower gel gebruiken. Het idee van een draaidop vind ik wel leuk en ook hygiënisch. Een pomp systeem zou misschien nog wel beter zijn geweest.


Greenland lime-vanilla shower gel
De shower gel is doorzichtig en heeft een fijn structuur. Het schuimt niet erg veel, maar dat vind ik niet erg. De geur van de shower gel is echt heerlijk! Het ruikt echt naar lime, de vanilla is minder sterk dan de lime.


Greenland lime-vanilla shower gel
Ik vind het een zeer fijne shower gel en ga deze ook zeker vaker gebruiken.

De body butter zit in een rond potje en heeft een inhoud van 100ml.


Greenland lime-vanilla body butter
De ingrediënten:


Greenland lime-vanilla body butter
De structuur van de body butter is erg fijn, niet hard, maar ook niet te zacht. De geur is ook weer erg lekker, hetzelfde als met de shower gel.


Greenland lime-vanilla body butter
Je hebt op zich helemaal niet veel nodig van de body butter. Het smeert goed uit en trekt best snel in. Je hoeft niet lang te wachten totdat je je kleren aan kan doen. Als je het goed ingesmeert hebt, is je huid heerlijk zacht en het plakt niet. Lekker! Hier hou ik van :). Ook deze zal ik zeker vaker gaan gebruiken. Vooral nu het wat kouder wordt, is dit zeker erg fijn!


Greenland lime-vanilla body butter
Greenland lime-vanilla body butter

Ik ben erg blij met de body care set, een heerlijk cadeautje voor mezelf :). Wil jij ook een body care set of een ander cadautje met een persoonlijke boodschap bestellen? Ga dan snel naar YourSurprise.nl!

Ken jij de webshop YourSurprise.nl al? En wat vind jij er van?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: