Mijn Bullet Journal Setup 2019

Mijn Bullet Journal Setup 2019

Sinds juli heb ik een nieuwe Bullet Journal, namelijk een LEUCHTTURM1917. In mijn Bullet Journal plaats ik mijn planningen, maar ook collecties, trackers en meer. In dit artikel laat ik mijn complete Bullet Journal setup zien van 2019. Ook heb ik een filmpje gemaakt hierover en deze laat ik ook in dit artikel zien.

Filmpje Mijn Bullet Journal Setup 2019

Mijn Bullet Journal Setup 2019 in foto’s

Op sommige pagina’s heb ik persoonsgegevens, bedrijfsgegevens en persoonlijke gegevens weggehaald.

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Inhoudsopgave

Wat ik enorm fijn vind van de LEUCHTTURM1917, is dat er al een inhoudsopgave inzit. Je hoeft deze alleen maar in te vullen. Bij normale notitieboekjes heb je namelijk vaak geen inhoudsopgave.

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Bedrijfsgegevens

Op de volgende pagina staan mijn bedrijfsgegevens, zoals ook mijn rekeningnummer, BTW-nummer en meer. Dit vind ik wel handig als ik bijvoorbeeld bepaalde gegevens even niet meer weet en het snel terug kan vinden.

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Future log

Op de volgende twee pagina’s heb ik een Future log geplaatst. Ik ben begonnen in juli en de maanden die erna kwamen, heb ik hier geplaatst. Hier komen dan de belangrijkste taken en afspraken te staan.

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Wishlist en Blogonderwerpen

Op de volgende pagina heb ik een wishlist staan. Dit zijn allemaal items die ik nog graag wil hebben. Voor mijn wishlist heb ik ook een beloningssysteem gemaakt, deze laat ik verderop in dit artikel zien. Het eerste cadeautje op deze pagina is leeg, deze heb ik namelijk al kunnen komen. Het is namelijk mijn LAMY Scala fountain pen.

Naast mijn wishlist heb ik mijn blogonderwerpen lijst staan. Alle onderwerpen waarover ik nog een artikel wil schrijven, heb ik op deze lijst geplaatst.

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Spaardoelen en facturen

Daarna heb ik mijn spaardoelen geplaatst. Elke maand sparen we voor verschillende doelen. Elke maand plaats ik dan ook een update, hoeveel hebben we in een bepaalde maand kunnen sparen.

Op de pagina ernaast, plaats ik alle facturen die ik heb verstuurd naar klanten, voor werk als Virtual Assistant, voor samenwerkingen en voor mensen die mijn ebook kopen maar geen iDEAL of Paypal hebben. Ook maak ik gebruik van Moneybird waarin ik facturen verstuur naar de klanten. Maar ik vind het ook enorm prettig om het in mijn Bullet Journal bij te houden, zodat ik ook gelijk kan zien wie al wel of niet betaald heeft. Mijn bank koppelt dit namelijk niet automatisch met Moneybird.

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Verjaardagen

Ik heb ook twee pagina’s voor verjaarden en trouwdagen. Deze moet ik nog invullen, dat had ik nog niet gedaan, omdat ik anders alles toch weg moet halen vanwege het filmpje en de foto’s.

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Mogelijke samenwerkingen en Freebies

Daarna heb ik een pagina gemaakt met de mogelijke samenwerkingen. Ik krijg vaak mailtjes van bedrijven die willen samenwerken en ik pitch ook zelf naar bedrijven. Dan hou ik hier bij welke mogelijke samenwerkingen er momenteel lopen. Als een bedrijf dan een week niet heeft gereageerd, dan kan ik ook een herinnering sturen. Daarnaast hou ik ook bij waarom een samenwerking niet door is gegaan en wat een samenwerking inhoud als het wel doorgaat.

Op de volgende pagina heb ik een lijst gemaakt met Freebies die ik nog wil maken voor op mijn blog. Alle nieuwsbrief abonnees hebben namelijk toegang tot al mijn Freebies. Met onderwerpen als lifestyle, plannen en productiviteit, financiën en meer!

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Master boodschappen lijst

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Eetschema

In mijn Bullet Journal heb ik ook een Master boodschappenlijst en een eetschema. Ik volg sinds een tijdje een eetschema en hiermee val ik ook af. Ik volg het niet te streng, maar ik merk wel dat het echt helpt voor mij. Met de Master boodschappenlijst en de eetschema kunnen we ook elke week gelijk zien wat we nog moeten halen als we boodschappen gaan halen.

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Projecten in huis en SEO checklist

Ook heb ik een lijstje gemaakt met projecten in huis. De dingen die we nog in huis willen gaan regelen, zoals een nieuwe topper voor op onze boxspring of nieuwe plinten en meer.

Daarnaast heb ik een SEO checklist geplaatst. Dit is voor mij heel handig als ik een artikel maak. De meeste dingen weet ik wel, maar soms is het toch handig om even terug te kijken.

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Afvallen en oh bloody hell

Ook heb ik een afvallen tracker gemaakt, hier plaats ik wat mijn gewicht is op een bepaald moment.

En op de andere pagina heb ik een pagina gemaakt voor mijn ongesteldheid. Hier hou ik dan bij hoe lang, hoe erg het is etc.

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Gestructureerd todo

Voor mijn blog heb ik ook een uitgebreide gestructureerd leven blog todo lijst gemaakt. Hierop staan alle taken die ik wil uitvoeren om mijn blog te kunnen verbeteren. Elke maand haal ik dan hier taken vanaf om ze uit te gaan voeren.

Mijn Bullet Journal Setup 2019 - Beloningssysteem - facturen versturen

Ook heb ik een beloningssysteem voor mezelf gemaakt. Voor een bepaalde taak die ik uitvoer of haal, verdien ik dan “geld” van mezelf voor mezelf, zodat ik kan sparen voor de items op mijn wishlist. Ik heb al eens een artikel over een beloningssysteem gemaakt, deze werkt met punten in plaatst van echt geld. Maar het idee is hetzelfde: Werken met een puntensysteem voor een betere productiviteit + GRATIS puntensysteem template.

En als laatste heb ik ook een todo lijst waar ik alle taken op plaats die ik nog in de toekomst wil uitvoeren. Deze taken zijn dus nog niet ingepland, maar ik wil dan elke maand hier een aantal taken van af halen en inplannen voor die maand. Deze takenlijst moet ook nog gevuld worden, ik heb namelijk lang niet alles overgenomen van mijn oude Bullet Journal.

Dit is mijn Bullet Journal Setup van 2019. Ik ben ook enorm benieuwd hoe jij je planning maakt. Maak jij gebruik van een Bullet Journal, of juist van een planner of agenda? Laat het me weten in de reacties!

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: