5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #8


5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien #8
Bron: IMDB.com

De afgelopen tijd hebben we weer aardig wat films gezien. Een aantal komedies en een aantal science fiction/ actie films. Vandaag vertel ik de 5 films die ik de afgelopen tijd heb gezien en wat ik ervan vond.

Unfinished business
Een hardwerkende ondernemer gaat samen met zijn twee werknemers Europa afreizen om de meest belangrijke deal uit hun leven te sluiten. Wat begon als een normale zakenreis, loopt alles volledig uit de hand. Ze krijgen te maken met de meest bizarre dingen.

Een leuke komedie die wel lekker wegkijkt. Je hoeft er verder eigenlijk niet veel van te verwachten. Een filmpje dat je gewoon even tussendoor kan kijken.

Dumb & Dumber To
LLoyd haalt een grap uit bij Harry en deze heeft in totaal wel 20 jaar geduurd. Na de grap gaan ze samen weer verder en Harry komt erachter dat hij een tienerdochter heeft. Dat komt hem eigenlijk wel goed uit, want Harry heeft een donornier nodig. Ze gaan op zoek naar zijn dochter en zoals altijd loopt dit natuurlijk weer niet zoals verwacht.

De originele acteurs zoals Jim Carrey spelen hier ook weer in als Lloyd en Harry. Ik vond vroeger de film Dumb & dumber echt leuk, en eerlijk gezegd heb ik wel een beetje moeten lachten om deze film. Maar och, wat zitten hier zeer slechte grappen in zeg. Echt weer een typische dumb & dumber film haha. Ze moeten ook echt niet meer een nieuwe film hierover gaan maken.

Captain America – Winter soldier
Captain America heeft moeite met zijn rol in de moderne wereld. Samen met Black Widow gaat hij ten strijde om een geheimzinnige vijand tegen te gaan. Black Widow is ook nog eens een spionne van S.H.I.E.L.D. Hoe zal dit allemaal gaan aflopen?

Een echte Marvel film, hier hou ik nou echt van. De acteurs zijn gewoon geweldig, vooral Scarlett (Black Widow) vind ik top. Het verhaal is goed en er zit lekker veel actie in! Dit is echt een aanrader.

Jurassic World
Het is inmiddels 22 jaar geleden dat er problemen waren bij Jurassic Park, het eiland is nu helemaal omgebouwd tot een zeer functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Hier worden ook onderzoeken gedaan naar het gedrag van de dinosauriërs. Ook wordt er geëxperimenteerd met de genen van de bestaande dinosauriërs, alleen dit loopt volledig uit de hand.

Het verhaal is eigenlijk bijna altijd hetzelfde van deze films, ze zijn op het eiland en er ontsnappen dynosauriërs. Het was wel een vermakelijke film, maar ik hoef echt geen Jurassic film meer te zien. Ik ben er nu wel klaar mee.

St. Vincent
Maggie is een alleenstaande moeder die met haar 12 jarige zoon verhuist naar Brooklyn. Ze moet echter zeer lange werkdagen maken, en daardoor draagt ze de zorg over aan de buurman, die een ruwe oorlogsveteraan is, zolang zij nog over moet werken. Er ontstaat hierdoor een zeer vreemde maar mooie vriendschap tussen de zoon en de buurman.

Echt een geweldige film! Melissa McCarthy en Bill Murray in één film, echt geweldig! De humor is echt zo ontzettend gaaf! Het verhaal is goed in elkaar gezet en ontzettend mooi. Zeker een aanrader om te kijken!

Welke films heb jij de afgelopen tijd gezien en welke films vind jij aanrader?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: