H&M Jeans

Een tijdje geleden heb ik weer drie nieuwe H&M Jeans besteld. Ik ben altijd al een jeans meisje geweest, ik vind ze gewoon echt super lekker zitten je kan ze zeer gemakkelijk combineren met van alles. Vandaag laat ik jullie deze drie nieuwe H&M jeans zien.

Ik heb de drie jeans besteld in verschillende kleuren, lichtblauw, blauw en donkerblauw. Vooral de donkerblauwe vind ik echt top, vooral voor deze tijd van het jaar. Dit is een Skinny Low Jeans en koste 9,99 Euro. Ik heb zelf korte benen, dat betekent dat mijn lengtemaat nooit helemaal klopt, de jeans zijn net altijd een beetje te lang. Maar dat vind ik niet erg, want normaal gesproken doe ik mijn Ted & Muffy laarzen aan en dan heb ik er geen last van. Deze jeans vind ik echt super!


H&M Jeans

Dan heb ik dezelfde ook nog in een iets lichtere kleur. Ook deze koste 9,99 Euro. Ook deze Skinny low jeans vind ik erg mooi en zit echt heerlijk!


H&M Jeans

En als laatste heb ik een Super Skinny Low Jeans in het lichtblauw en die koste 19,99 Euro. Ik ben echt dol op Skinny jeans, ze zitten echt heerlijk! Daarnaast moet ik wel low jeans hebben, want ja ik heb een buikje en als ik last van mijn PDS krijg, dan vind ik het niet fijn als een broek hoog of normaal zit. Dan heb ik ze liever gewoon laag 🙂 .

Ik ben echt ontzettend blij met deze H&M jeans.

Koop jij ook wel een jeans bij de H&M?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: