Fijne Kerst iedereen!


fijne Kerst iedereen

Fijne Kerst iedereen! Ik hoop dat iedereen heerlijk gaat genieten de komende dagen. Ik ben benieuwd wat jullie allemaal in de planning hebben staan voor Kerst. Gaan jullie naar familie of vrienden of komen zij bij jou? Ga je heerlijk uit eten of maak je alles helemaal zelf? Doen jullie ook aan cadeautjes? Of doe je juist helemaal niets met Kerst? Ik hoor het graag van jullie, ik ben namelijk benieuwd hoe iedereen de Kerstdagen doorbrengt.

Het was voor ons zeer spannend wanneer onze kleine Thomas geboren zou worden en of we Kerst met hem konden gaan vieren. Ik was namelijk 20 december uitgerekend, maar gelukkig kwam hij al op 14 december! We gaan dus heerlijk Kerst vieren met onze kleine boy! Vandaag gaan we naar mijn schoonouders en morgen gaan we naar mijn ouders 🙂 ! Heerlijk genieten!!

Vandaag en morgen zullen er dan ook geen normale artikelen online komen. Ik wil iedereen fijne Kerst wensen en geniet lekker van elkaar!

Wat gaan jullie doen met Kerst?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: