Mijn jaar in 2016


Michael Kors zonnebril via edel-optics.nl

Vandaag is alweer de laatste dag van 2016, wat gaat de tijd toch hard! Dit jaar was voor mij persoonlijk en voor mijn blog een zeer bijzonder en mooi jaar, een aantal hoogtepunten wil ik dan ook graag met jullie delen.

Blog
Mijn blog is ontzettend hard gegroeid, inmiddels heb ik alweer 1000+ Bloglovin volgers en vele volgers via Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram. Hier ben ik echt ontzettend blij mee. Ik krijg zeer mooie en fijne reacties van lezers en ik merk ook dat ik vele vaste bezoekers heb. Echt leuk om te zien!

Mijn blog is sinds augustus ook mijn eigen bedrijfje geworden. Daar ben ik super trots op en zeer blij mee 🙂 . Ik heb dit jaar ook vele mooie en fijne samenwerkingen gehad en ik hoop in de toekomst ook meer samenwerkingen te mogen krijgen.

Mijn blog is dit jaar ongeveer 215.000 keer bekeken, wow dat is nog eens een groot aantal! En natuurlijk blijft het artikel over The Sims Freeplay een zeer populair artikel. Deze is het meest bekeken en heeft ook de meete reacties, over de 12.000 reacties 🙂 .

Daarnaast zijn er 373 artikelen online gekomen en in totaal staan er nu precies 1175 artikelen op mijn blog, dat is best veel 🙂 .

Ook erg leuk om te zien is wie de meeste reacties achter hebben gelaten op mijn blog:
1. Babs
2. Astrid
3. Chucky1012
4. Tamara
5. Manon

Ontzettend bedankt meiden (en alle anderen) voor al jullie reacties!

Persoonlijk
Dit jaar was voor mij echt een zeer mooi en bijzonder jaar. In juni mocht ik bekend maken dat ik zwanger was en op 14 december is onze kleine en prachtige zoon Thomas geboren 🙂 .

Qua fotografie heb ik niet veel kunnen doen dit jaar vanwege de zwangerschap. Wel zijn mijn man en ik samen met onze vriend naar Parijs geweest om een hele dag foto’s te gaan maken. Ook zijn mijn man en ik nog naar Monschau geweest om te gaan fotograferen. Daarnaast zijn we ook gestopt met de PhotoWalks omdat mijn man en ik ons willen richten op andere dingen binnen de fotografie. Ik ben nu zelf bezig met Stockfoto’s en daarnaast ook met nieuwsbrief cursussen, waaronder eentje over (product)fotografie voor bloggers.

Ik ben zeer trots op mijn lieve man! Met zijn fotografie gaat het echt ontzettend goed. Hij heeft ontzettend veel opdrachten, heeft al vele malen in de krant gestaan en heeft momenteel ook een expositie in Leerdam met zijn nieuwe serie en de vergane glorie. Super gaaf!!

Met mijn PDS gaat het momenteel niet echt best. Tijdens de laatste weken van mijn zwangerschap raakte ik erg snel verstopt en heb ik een aantal keer klysma’s moeten gebruiken. Ook neem ik bepaalde zakjes met vezels in, zodat het minder snel verstopt raakt. Ook na de bevalling is het niet beter geworden en moet ik deze zakjes elke dag blijven innemen. Ik heb een complete voorraad in huis, ook een aantal klysma’s, zodat ik dat altijd bij de hand heb mocht het verkeerd gaan. Binnenkort zal ik nog een uitgebreid artikel schrijven over al deze medicijnen en mijn ervaring hiermee, zodat anderen met PDS hier meer over kunnen lezen.

Verder gaat het weer redelijk goed met mij. Het herstel van de knip (bevalling) is nog niet voorbij, maar wel elke dag weer wat beter. De wond ziet er zeer goed uit, alleen de pijn is nog zeer aanwezig. Maar dit komt wel weer goed 🙂 ! We genieten volop van de kleine man <3 !!! Ik wil iedereen een fijne jaarwisseling wensen! Een hele fijne 2017 voor jullie allemaal!!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: