LUSH Ultrabland gezichtsreiniger


LUSH Ultrabland gezichtsreiniger

Na verschillende reinigers te hebben gehad waar ik niet helemaal tevreden over was, was het tijd om iets anders te gaan uitproberen. Al een aantal keer kwam ik de LUSH Ultrabland gezichtsreiniger tegen op verschillende blogs en ik was hier was erg benieuwd naar. Ik zette hem op mijn wishlist en ik kreeg deze van mijn man voor mijn verjaardag 🙂 . Super lief! Vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vind.


LUSH Ultrabland gezichtsreiniger

De gezichtsreiniger zit in een potje van 100g. Het is een zachte crème op oliebasis dat alle huidtypen goed reinigt.


LUSH Ultrabland gezichtsreiniger

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. Er zitten heerlijke natuurlijke en verse ingrediënten in.


LUSH Ultrabland gezichtsreiniger

De structuur is echt heerlijk. De crème is inderdaad super zacht en de geur is echt heerlijk.


LUSH Ultrabland gezichtsreiniger

Het is de bedoeling dat je de crème goed op je huid en ogen in masseert. Dan laat je het even intrekken en verwijder je het weer met een washandje en warm water.

Ow wat is dit een heerlijke reiniger zeg. Het haalt echt al mijn make-up eraf, zelfs mijn waterproof mascara. De crème is super lekker en zacht voor mijn gezicht. Het trekt totaal niet en het maakt mijn huid ook heerlijk zacht.

Ja ik ben echt zeer tevreden met deze gezichtsreiniger! LUSH heeft weer gewonnen voor mij!

De LUSH Ultrabland gezichtsreiniger kost 17,75 voor 100g en kan je kopen in een LUSH winkel of op de website van LUSH.

LUSH Ultrabland gezichtsreiniger

Ken jij de LUSH Ultrabland gezichtsreiniger al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: