De tweede editie van EPIC is gestart! Doe jij ook mee?


EPIC - Echte Post Is Cool

Afgelopen weekend kregen we een mailtje van de meiden van het EPIC project (Northflix.nl & Monsieurmango.nl), dat de tweede editie van EPIC gisteren zou gaan starten. EPIC staat voor Echte Post Is Cool en ik heb ook meegedaan met de eeste editie. Het artikel hierover kan je hier lezen: Echte Post Is Cool. Super gaaf natuurlijk dat er een tweede editie is gestart en ik heb mezelf al gelijk ingeschreven. Doe jij ook mee?

Bij EPIC krijg je de naam en het adres van een persoon die ook meedoet met EPIC en kan je iets voor deze persoon kopen of maken. Dit keer is het bedrag dat hiervoor gebruikt kan worden 7,50 Euro (exclusief porto). De vorige keer was het 5 Euro, dus dit ligt nu wel iets hoger, wat ik echt top vind!

Je kan natuurlijk meerdere kleine dingetjes kopen of juist iets super leuks maken. Wat je koopt of maakt is helemaal aan jou. Daarnaast krijg je ook van deze persoon een beschrijving, wat hij of zij leuk vindt of juist niet, zodat je ook inspiratie op kan doen.


EPIC - Echte Post Is Cool

Ik vind het echt super leuk dat er weer een editie hiervan gekomen is. De vorige keer vond ik het super leuk om iets te maken en te kopen voor een ander en natuurlijk ook zelf iets te mogen ontvangen. Je kan heerlijk creatief zijn en daar hou ik echt van.

Wil jij ook mee doen? Neem dan eens een kijkje op Northflix.nl en Monsieurmango.nl voor meer informatie en spelregels. En hier kan je ook jezelf inschrijven. De deadline voor het inschrijven is 6 mei.

Doe jij dit keer ook mee met EPIC?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: