Rotterdam in de avond


Rotterdam in de avond

In maart hadden we weer een PhotoWalk en zijn we naar Rotterdam in de avond geweest. We waren dit keer met 62 man, echt super veel! Het was dan ook echt zeer leuk en gezellig. Vandaag laat ik jullie drie foto’s van van Rotterdam in de avond die ik tijdens deze PhotoWalk heb gemaakt.

De eerste foto is van een aantal prachtige hoge gebouwen. De lucht was echt zeer mooi en die kleuren…echt een prachtig gezicht!


Rotterdam in de avond

Het was die avond ook Earth Hour, dus we hebben wel een poosje moeten wachten totdat bepaalde lichten weer aangingen. De lichten van de Erasmusbrug waren namelijk ook een tijdje uit. Ook hangen er vele oranje vlaggen aan de Erasmusbrug. Het maakt namelijk deel uit van ‘Rotterdam viert de stad’, dit is het feest ter gelegenheid van 75 jaar wederopbouw. Daarnaast heeft het ook te maken met het jubileum van de Erasmusbrug, dit jaar is het namelijk alweer 20 jaar geleden dat de brug werd opgeleverd. De vlaggen vormen samen ook nog eens een morsecode met boodschappen van Erasmus, burgemeester Aboutaleb en Jules Deelder. De oranje vlaggen blijven hangen tot eind juli.


Rotterdam in de avond

En de laatste foto is van de andere kant, de brug is echt zeer mooi verlicht en de kleuren krijg je ook mooi te zien in het water.

Ben jij wel eens in Rotterdam in de avond geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: