Foto’s van Groningen


Foto's van Groningen

Een aantal weken geleden hadden we weer een PhotoWalk, dit keer zijn we naar Groningen geweest. Vandaag laat ik jullie een aantal van mijn foto’s zien van deze stad.

De eerste foto is van het plafond van het station van Groningen. Een prachtig en zeer oud station. Het plafond is echt super mooi, alleen jammer van het glazen loopbruggetje hehe.


Foto's van Groningen

Natuurlijk zijn we ook nog de Martinitoren in gegaan. Jeetje, wat een klim was dat zeg. Maar wel een heel mooi uitzicht! Jammer genoeg was de zon soms erg fel, waardoor ik flares kreeg bij de andere kanten waar ik een foto had gemaakt. Dus maar één foto van deze kant πŸ™‚ .


Foto's van Groningen

De Groningers onder ons, kennen jullie deze man? Hij blijkt ook model te hebben gestaan. We moesten natuurlijk een foto van hem maken haha.


Foto's van Groningen

Ook hebben we in de avond nog een aantal foto’s gemaakt langs de grachten.


Foto's van Groningen

En nog een foto van dit bijzonder object. Deze verandert ook nog eens van kleur zo nu en dan.

We zijn in maart ook nog naar Rotterdam geweest met de PhotoWalk, waar wel 58 man op af kwamen! Wow, dat is echt veel, zeker een nieuw record. Binnenkort komen mijn foto’s van Rotterdam ook online. En komende maand gaan we naar het Hallerbos te BelgiΓ«, hier komt nog een extra artikel van online. Wil je ook een keer mee met een PhotoWalk of meer leren over fotografie, meld je dan aan bij onze Fotografie & PhotoWalks BeNeLux facebook groep.

Ben jij wel eens in Groningen geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: