Foto’s van PhotoWalk te Amersfoort


Foto's van onze 25e PhotoWalk te Amersfoort

Eind juni hadden we onze 25e PhotoWalk 🙂 . We gingen dit keer naar Amersfoort, een mooie oude stad. Het was een heerlijke warme dag, ik had toen ook maar alleen mijn camera met één lens bij me, lekker gemakkelijk 🙂 . Vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien van Amersfoort.

Bovenstaande foto is van de koppelpoort van Amersfoort. Het is een combinatie van een land- en waterpoort. Ik vind het echt mooi om te zien dat deze poort nog zo eruit ziet, zo gaaf!


Foto's van onze 25e PhotoWalk te Amersfoort

En hierboven zie je een gedeelte van de stadspoort, dit gedeelte is nog overgebleven 🙂 .


Foto's van onze 25e PhotoWalk te Amersfoort

Toen we langs het water liepen bij de stadspoort vandaan, kwam ik een lange muur tegen met een deur erin en hierin zaten twee gaten. Hoe nieuwsgierig ik ook ben, ik moest natuurlijk door een gat kijken om te zien wat er achter de muur was. Wow, een oude Joodse begraafplaats. Dit was echt zeer bijzonder om te zien vanwege de begroeingen en de ietwat schuine stenen.


Foto's van onze 25e PhotoWalk te Amersfoort

Dit soort plekjes vind ik echt geweldig om te zien en moet ik gewoon op de foto zetten 🙂 .


Foto's van onze 25e PhotoWalk te Amersfoort

Ook hebben we een beetje regen gehad, maar het was nog steeds lekker warm 🙂 . Het was echt een mooie 25e PhotoWalk. We hebben het weer gezellig gehad en ook weer nieuwe mensen ontmoet.

Volgende week vrijdag gaan we naar Alkmaar voor de kaasmarkt. Hier ben ik ook zeer benieuwd naar!

Ben jij wel eens in Amersfoort geweest?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: