New in: By LouLou tas

Wat is mijn stijl? Wat draag ik graag? Wat ligt er vooral in mijn kledingkast? En welke fashion items zou ik graag nog willen hebben? Vandaag laat ik het jullie weten in deze super leuke the fashion tag. Ik kwam deze tag al vaker tegen in de bloggerswereld dat ik hem ook eens wilde invullen.

Hoe zou je je stijl omschrijven?
Vooral casual, ik draag graag jeans en tops met een mooie blazer.

Wat ligt er vooral in je kast?
Vooral veel jeans, topjes, blazers, vesten en comfi truien. Ook een aantal jurkjes hangen er in mijn kledingkast.

Wat is het duurste item in je kast?
Ik heb eigenlijk niet zoveel dure fashion items. Twee dure items, zijn toch wel mijn zomer jas van Marlboro Classics en mijn Michael Kors tas.

Welk item zou je nog heel graag willen hebben?
Een echte Chanel tas of prachtige Christian Louboutin schoenen, wow!!


Nieuwe zomerse kleding en accessoires via Sevenbien Fashion!

Favoriete kleur qua kleding?
Toch wel roze en blauw haha. Vroeger moest ik helemaal niets van roze weten, maar de laatste jaren heb ik echt super veel roze items, zoals kleding items, maar ook accessoires en gadgets.

Hoe veel geef jij uit aan kleding?
Valt best wel mee eigenlijk, meestal scoor ik een aantal items als ze ik ze echt nodig hebt. Maar vooral met tassen en schoenen kan het nog wel eens mis gaan, dan koop ik vooral dure items, maar dan is het ook voor een lange periode en spaar ik er ook hard voor.

Wat zijn je favoriete winkels?
H&M en Zalando, vooral H&M vind ik echt top. Hier koop ik echt bijna al mijn kleding. Als ik dan weer een aantal tassen heb liggen met oude kleding dat ik niet meer draag, dan lever ik dat hier in en krijg ik weer korting voor nieuwe kleding.


Nieuwe zomerse kleding en accessoires via Sevenbien Fashion!

Wat is je favoriete manier om je haar te doen?
Gewoon los :). Mijn haar is dit gewend en als ik het in een staart doe, dan is dat meestal thuis als het erg warm is. Mijn haar is best glad namelijk en gaat erg snel uit een staart. Daarnaast vind ik los haar mooier bij mij staan dan vast 🙂 .

Wat is jouw ideale “to go” outfit als je niet weet wat je aan moet trekken?
Jeans, shirtje of topje erop en daar overheen een blazer of jasje. Casual, maar ook weer netjes als je bijvoorbeeld naar je werk gaat.

Welke trend zou je graag zien blijven of terug komen?
Het dragen van skinny jeans. Ik ben echt dol op zulke jeans en ik hoop dat skinny jeans nog zeer lang zullen blijven bestaan.


Mijn sieraden collectie

Favoriete sieraad?
Ik heb een aantal, namelijk mijn emerald ketting die ik uit Thailand heb, mijn verlovingsring en mijn trouwring. Deze drie items draag ik elke dag. Andere sieraden kan ik nog wel wisselen, zoals armbanden en oorbellen, maar deze drie sieraden draag ik altijd.

Wat is jouw favoriete parfum
Guess Seductive en Guess Girl. Guess blijft gewoon mijn favoriete merk qua geuren, echt heerlijk!


Converse All Star Sneakers

Wat voor schoenen draag jij meestal?
Ik draag op het moment bijna elke dag mijn blauwe All Stars. Ze zitten echt super lekker, zijn luchtig en lopen gewoon perfect.


Win een shoptrip naar Parijs!

Wat zou je adviseren aan liefhebbers van jouw stijl
Koop jeans in verschillende kleuren en stijlen, licht donker, netjes of met gaten erin. Draag vooral in de zomer gekleurde en vrolijke tops en blazers. Gebruik maximaal 3 kleuren in jouw outfit en match jouw accessoires met de kleuren van jouw outfit, zoals op de foto hierboven. Ik gebruik dan roze en blauw als kleuren in mijn outfit.

Dit was the fashion tag, ik hoop dat jullie het leuk vonden. Natuurlijk mogen jullie ook de tag overnemen 🙂 .

Wat is jouw favoriete fashion item op dit moment?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: