Mijn leven in foto’s #63 – Peter Jan Rens in Leerdam, veel gewandeld en naar de camping

Mijn leven in foto's #63 - Molenpark Leerdam

Vandaag laat ik weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb meegemaakt, heb gedaan en heb gekregen. Wat doet Peter Jan Rens in Leerdam? We hebben weer lekker veel gewandeld en we gingen ook nog naar Ootmarsum, want daar stonden mijn ouders op de camping! Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto's #63 - Camping Ootmarsum

Twee weken geleden zijn we naar onze ouders geweest die op de camping in Ootmarsum stonden. Het is daar echt super leuk en ze hebben zoveel leuke dingen voor kinderen, zoals ook een kinderboerderij. Echt leuk!

Mijn leven in foto's #63 - Peter Jan Rens in Leerdam

Virginia Rens, de vrouw van Peter Jan Rens heeft een kledingwinkel in Leerdam geopend, bij ons om de hoek. Afgelopen weekend was de opening van de winkel, daar was Peter Jan Rens zelf ook bij met natuurlijk de media en veel mensen die even een kijkje kwamen nemen. Ik heb zelf nog geen kijkje genomen in de winkel zelf, misschien dat ik dat nog wel ga doen. Maar tijdens de opening was het best druk en de winkel zelf is niet al te groot. Dus dan maar een andere keer haha.

Mijn leven in foto's #63 - Molenpark

Mijn leven in foto's #63 - Molenpark

Mijn leven in foto's #63 - Molenpark

Mijn leven in foto's #63 - Molenpark Leerdam

Mijn leven in foto's #63 - Molenpark

In Leerdam is bij de molen nu ook een mooie park aangelegd. Ik ben hier heerlijk met Thomasje gaan wandelen. Het gebied is echt super mooi geworden. Ik zal hier zeker nog wel vaker gaan rondwandelen.

Mijn leven in foto's #63 - Glasstadgluurder

Mijn leven in foto's #63 - Glasstadgluurder

Ook werd de allereerste Glasstadgluurder geplaatst in het centrum van Leerdam bij De Schoensleutelaars, het oude huis van Copier. Super gaaf toch!

Mijn leven in foto's #63 - Heukelum

Mijn man en ik zijn samen met Thomasje afgelopen zondag van Leerdam naar Heukelum gaan wandelen. Het was ontzettend mooi weer en we hadden zin om een lekker stukje te gaan wandelen. Thomasje vond het ook heerlijk!

Mijn leven in foto's #63 - Pinterest

Super leuk om te zien dat ik ook steeds meer verkeer van Pinterest krijg. Dit was op één dag, super gaaf!

Mijn leven in foto's #63 - GORTCoaching

Ik heb een samenwerking met GORTCoaching gehad, waar binnenkort een uitgebreid artikel van komt. Het was in ieder geval echt super, echt waar ik aan toe was! Ik ontving super leuke dingen van mijn coach en ook nog een certificaat, die laat ik ook in het artikel zien.

Mijn leven in foto's #63 - Kleding van Prenatal voor Thomas

We waren vandaag in Uden, want mijn man heeft een nieuwe camera gekocht. En ik had nog twee bonnen van Prenatal, dus kochten we ook gelijk kleding voor Thomasje.

Morgen komen er vrienden van ons op visite en verder gaan we lekker relaxen dit weekend. Je hebt misschien wel gemerkt dat het afgelopen week wat rustiger was op mijn blog. Dit had een bijzondere reden, want ook echt heel erg mooi is. Ik ga hier volgende week een uitgebreid artikel over schrijven (dit kan op dit moment nog even niet, sommige mensen weten waarom 😉 ). Maar in ieder geval, ik ben ontzettend blij!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: