Opgemaakt en favorieten van juni

Opgemaakt en favorieten juni

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. Vandaag laat ik jullie mijn opgemaakte producten zien van afgelopen maand. Naast opgemaakte producten laat ik vandaag ook mijn favoriete producten van afgelopen maand zien.

Opgemaakte producten

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

The Body Shop Polynesian Island Tiaré Shower Gel
Een heerlijke shower gel met een fijne warme en bloemige geur.

– fruttini shower gel
Ook een heerlijke shower gel. Deze ruikt erg zoetig, echt lekker.

Balea Oil Repair Shampoo & Spülung
De shampoo en conditioner zijn echt heerlijk. Ze maken beide mijn haar lekker glad en zacht. Echter is mijn haar nog wel pluizig, voor pluizig haar ga ik toch liever de Balea Glatt + Glanz shampoo & Spülung gebruiken.

Bijin Facial cleanser cream van Utsukusy-Schoonheid.nl
Een een ontzettend goede cleanser, die zeer goed zijn werk doet en echt luxe aanvoelt. Echt een aanrader!

LUSH Ultrabland gezichtsreiniger
Nog een gezichtsreiniger, deze is van LUSH. De gezichtsreiniger haalt echt al mijn make-up eraf, zelfs mijn waterproof mascara. De crème is super lekker en zacht voor mijn gezicht. Het trekt totaal niet en het maakt mijn huid ook heerlijk zacht.

Favoriete producten

Opgemaakt en favorieten juni

Mijn favorieten producten van afgelopen maand heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je ook weer op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Balea Oil Repair Intensieve Haarmasker
Een hele fijne haarmasker, mijn haar is enorm glad na gebruik en als het droog is, voelt het ook lekker zacht aan.

Rituals Creamy Foam Cleanser Lotus flower & Moringa extract
De structuur van de creamy foam cleanser is echt heerlijk! Zacht en romig, daar hou ik echt van. De geur is ook echt heerlijk. Het voelt echt lekker luxe aan! Ik merk dat mijn huid goed schoon aanvoelt en mijn huid is heerlijk zacht.

Dit waren mijn favoriete producten van afgelopen maand 🙂 , zeer fijne producten die echte aanraders zijn!

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt? En welke producten zijn jouw favoriet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: