Doelen september en terugblik doelen augustus + GRATIS werkboek

Doelen september en terugblik doelen augustus

Het is alweer september en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode.

Terugblik doelen augustus

Dakterras en zolder schoonmaken / opruimen
Tijdens mijn vakantie hebben we de zolder helemaal opgeruimd. De hele zolder stond vol met allerlei spullen die we niet meer gebruiken. We hebben alles uitgezocht en ontzettend veel naar de stort gebracht. Een aantal dingen hebben we bewaard die we nog willen verkopen. En de dingen die we nog gebruiken, hebben we weer naar zolder gebracht. Het is weer helemaal opgeruimd op zolder. Het dakterras zijn we helaas niet aan toegekomen, deze staat voor september op de planning.

Boek lezen
Momenteel ben ik Eat That Frog – dé methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden aan het lezen. Tot nu toe ben ik erg enthousiast over dit boek. Zodra ik het boek helemaal uit heb, zal ik hier ook een uitgebreid artikel over schrijven.

Dagjes uit in de vakantie en genieten van vakantie
Ik heb echt heerlijk genoten van de vakantie. We zijn lekker een aantal dagen weggeweest, zoals naar Scheveningen, Uilenpark de Paay en naar mijn ouders in Meppel. Super leuk! Ik heb echt genoten. Ik heb alleen deze week nog vakantie, dus nog een paar dagen. Maandag is mijn eerste werkdag bij mijn nieuwe baan.

Voorbereiden op nieuwe baan
In de vakantie heb ik mezelf ook voorbereid op mijn nieuwe baan. Vandaag ga ik nog een beetje extra voorbereiden.

Mijn Bullet Journal augustus setup

Handlettering
In mijn Bullet Journal ben ik bezig geweest met handletteren, zoals je hierboven kunt zien. Ik vind het heerlijk om lekker creatief bezig te zijn.

Doelen september

Dakterras schoonmaken / opruimen
Nu onze zolder helemaal gedaan is, is het volgend project ons dakterras. Er staan nog meubels op ons dakterras die ik kwijt wil en nog een barbecue die ook weg kan. Ook staan er nog potten met planten die weg kunnen. Het hele dakterras ga ik leeghalen en schoonmaken. Daarna gaan we ons dakterras weer opnieuw inrichten.

Spaarplannen opzetten
Ik wil me weer gaan focussen op sparen. Ik ga verschillende spaarplannen op gaan zetten voor verschillende doelen. Hier komt deze maand ook een uitgebreid artikel over.

Handlettering
Ik ga deze maand nog meer handletteren, ik ga een “Hello september” pagina maken, quotes maken en voor op mijn herinneringspagina. Ik ga deze maand jullie de resultaten laten zien.

Fotografie cursus voor bloggers afronden
Gisteren schreef ik over de lancering van de fotografie cursus voor bloggers. Wow, de aanmeldingen stromen binnen! Schrijf nu snel in, want er zijn nog maar 20 plekken vrij!! Deze maand ga ik de cursus ook helemaal afronden en goed testen voor de lancering. Ik ben zo benieuwd hoe iedereen het gaat ervaren, ik heb er echt zin in!

Genieten van mijn nieuwe baan en vrije tijd
Aanstaande maandag begin ik bij mijn nieuwe baan. Zo spannend, maar ook zin in! Ik ga genieten van mijn nieuwe baan en van de vrije tijd die ik ernaast heb. Heerlijk!

Dit waren mijn grootste doelen voor deze maand. Begin oktober zal ik hier weer op terugkomen en nieuwe doelen opstellen 🙂 .

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: