Ik als blogger tag


Ik als blogger tag

Door Northflix werd ik weer getagd 🙂 , dank je meid! Dit keer voor de “Ik als blogger” tag. Deze tag is verzonnen door Patricia. Natuurlijk vul ik deze tag graag in en vandaag laat ik jullie de tag en mijn antwoorden zien.

Waar haal jij de meeste inspiratie vandaan?
Eigenlijk uit alles wat ik doe en meemaak of zie. Ik schrijf graag over de dingen die ik echt leuk vind. Dus heb ik bijvoorbeeld een nieuw product ontdekt, of op zoek ben naar een nieuwe jas, dan schrijf ik daar graag over. Maar ik haal ook inspiratie uit artikelen van andere bloggers of zelf van tv en tijdschriften.

Wat eet of drink jij tijdens het bloggen?
Ik blog vooral in de trein, en daar eet en drink ik niet. Maar als ik thuis aan het bloggen ben, zoals bijvoorbeeld ’s avonds of in het weekend, dan drink ik graag een glaasje aanmaak en eet ik graag fruit of een bolletje erbij.

Als jij een jaaroverzicht maakt over je blog, wanneer begin je daar dan mee?
Meestal een aantal dagen voor het nieuwe jaar.

Wat is het meest waardevolle dat jij als blogger geleerd hebt?
Dicht bij mezelf blijven, dat is ook wat ik echt graag doe. Ik blijf graag erg persoonlijk in mijn artikelen en ik merk ook dat mensen dit ook prettig vinden en juist hierom ook terug komen. Daarnaast heb ik veel geleerd over plannen, ik kan door de jaren heen steeds beter plannen en dat vind ik erg fijn voor mijn blog maar ook gewoon voor mijn werk.

Wat is voor jou het beste moment om te bloggen?
Ik blog eigenlijk elke dag in de trein en dat vind ik altijd een fijn moment om te gaan bloggen. Echter vind ik het nog fijner, om heerlijk thuis aan tafel in het weekend te gaan bloggen. Lekker rustig wakker worden en dan heerlijk vooruit schrijven.

Wat zou je nog willen bereiken als blogger?
Ik zou graag nog uitgebreiderde artikelen willen schrijven, ook filmpjes gaan maken en daarnaast ook een KvK willen aanvragen. Dit zijn eigenlijk wel mijn doelen voor dit jaar.

Voel jij je vaak onzeker na het publiceren van een artikel?
Nee, absoluut niet. Ik schrijf altijd over de dingen die ik zelf leuk en interessant vind. Daar ben ik absoluut niet onzeker over. Zou niet echt fijn zijn ook, als je dat vaak hebt.

Heb jij veel contact met collega bloggers?
Ik zit in een bloggers app groep waar ik contact heb met andere bloggers. Maar ook gewoon met een aantal bloggers heb ik leuke contact via de whatsapp of Twitter. Ik vind het ook vooral leuk als bloggers elkaar kunnen helpen, daar leer je veel van.

Wat voor muziek of welke TV-zender heb je het liefst aan onder het bloggen?
3FM heb ik eigenlijk altijd onder het werk aan staan of als ik thuis ben tijdens het bloggen. In de trein luister ik graag naar 80’s muziek via Spotify.

Op welke dag onstaan bij jou de meeste artikelen?
In het weekend denk ik, omdat ik dan ook vaak foto’s maak voor artikelen en dan schrijf ik dan ook alvast wat vooruit.

Op welk artikel op je blog ben jij het meest trots?
Er zijn wel een aantal artikelen waar ik trots op bent, zoals bijvoorbeeld een artikel over Mijn leven met PDS. Hier heb ik mijn verhaal over mijn PDS verteld en andere mensen die ook PDS hebben, komen dan ook met hun ervaringen en verhalen. Dat vind ik prettig om te zien, mensen helpen elkaar ook met tips. Omdat PDS best een lastige aandoening is en dokters niet veel hieraan kunnen doen, kunnen mensen op mijn blog juist praten hierover en elkaar helpen.

Waarom zou iemand een blog moeten starten?
Als je van schrijven houdt en graag dingen wilt delen met anderen, dan zou je zeker een blog kunnen starten. Ik ben zelf begonnen toen ik mijn foto’s wilde delen op internet met andere mensen. En zo is het steeds uitgebreider geworden. Als je een grote hobby hebt, dan zou je dit kunnen delen met anderen, hierover schrijven en andere mensen inspireren. Het is echt super leuk om te gaan bloggen, zeker een aanrader!

Ik als Blogger TAG

Wie zou je willen vragen deze TAG ook in te vullen?
Iedereen die deze tag leuk vindt, mag hem natuurlijk overnemen. Zet wel de credits erbij!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: