Echte Post is Cool!


Echte Post Is Cool

Een tijdje geleden werd ik benaderd door de meiden van MonsieurMango.nl om mee te doen aan het project “Echte Post Is Cool”. En echte post ontvangen is natuurlijk ontzettend gaaf en cool! Vandaag vertel ik jullie wat EPIC precies inhoudt en wat ik heb gekocht en wat ik heb gekregen 🙂 .

Wat is Echte Post Is Cool (EPIC)

EPIC (Echte Post IS Cool) is een post-projectje. Je krijgt de naam, het adres en een korte beschrijving van iemand anders doorgestuurd en voor degene maak je iets of koop je iets leuks. Er werd een bedrag van 5 Euro (exclusief porto) afgesproken om een leuk cadeautje of cadeautjes te gaan kopen. In totaal deden er 49 mensen mee, wow!!

Natuurlijk ging ik hier aan mee doen, want ik hou ontzettend van knutselen en ik vind cadeautjes kopen voor iemand anders zeer leuk! Het onvangen van cadeautjes is natuurlijk altijd erg leuk 😉 .

Mijn EPIC-maatje en wat heb ik voor haar gekocht en gemaakt?

Ik kreeg een mailtje met de naam van de persoon waar ik een cadeautje voor moest kopen, namelijk Thea. Heel erg leuk en toevallig dat zij ook een fotografe is. Ze maakt zeer mooie natuurfoto’s en op haar Instagram plaats ze veel foto’s 🙂 . Ze heeft geen blog, maar ik heb behoorlijk zitten neuzen op haar Instagram en Twitter en daar kwam ik erachter wat ze precies fotografeert en wat ze allemaal mooi vind, ook dingen die ze in huis heeft.


Echte Post Is Cool

Ik wilde dus iets doen met fotografie en iets voor in huis. Thuis hadden we nog pakketjes liggen voor fotografie, zoals een lenspen en een lensdoekje. Deze hadden we een tijd geleden gekocht en we hadden nog over, dus een mooie kans om deze Thea ook cadeau te doen. Deze kosten in totaal ongeveer 2,80 Euro. Daarnaast zag ik ook dat Thea wel eens kaarsjes brandt en ik zag bij de HEMA een super schattig kaarsje in een glaasje staan, deze koste 1,50 Euro. Ik wilde nog wat extra erbij doen, en zag nog een foto albumpje liggen voor 3,50 Euro. Hier kan ze haar mooiste foto’s in doen 🙂 . Het kaarsje en het foto albumpje bij elkaar was dus 5 Euro + de extra lenspen en lensdoekje kwam ik uit op 7,80 Euro! Prima toch hihi?!

Ik wilde ook graag iets knutselen om het een mooi geheel te maken. De kaars kan toch niet door de brievenbus, dus waarom niet gewoon iets groots maken? En wat is natuurlijk leuker dan een eigengemaakte camera in elkaar knutselen 🙂 . Hieronder heb ik al mijn stappen neergezet hoe ik deze camera in elkaar heb gezet.


Echte Post Is Cool

De camera die ik wilde maken, moest wel groot genoeg zijn zodat alle cadeaus erin pasten 🙂 .


Echte Post Is Cool

Als eerste heb ik verschillende karton stukken op elkaar geplakt met lijm, zodat het een iets steviger camera wordt. Dit is dan de voorkant.


_PSL5449

Toen heb ik het gedeelte afgetekend waar het foto albumpje moest komen.


Echte Post Is Cool

Daarna heb ik rollen gemaakt van hetzelfde karton om de dikte te bepalen voor de camera. Aan de zijkant een kleinere rol zodat het foto albumpje goed past.


Echte Post Is Cool

Aan de rechterkant heb ik nog een wat dunnere maar grotere rol gemaakt en deze in de kleinere rol geschoven. Toen heb ik de klep gemaakt van de camera.


Echte Post Is Cool

Zo gaat hij dus open en dicht 🙂 .


Echte Post Is Cool

En dit is dan de achterkant 🙂 !


Echte Post Is Cool

Het kaarsje ging ik verstoppen in de lens van de camera. Eerst heb ik een karton om de camera heen gerold en stukken ingeknipt.


Echte Post Is Cool

Deze stukken heb ik aan elkaar geplakt, zodat dit gedeelte aan de camera vastgelijmd kon worden.


Echte Post Is Cool

Zo ziet dus de lens eruit met een lenskapje. Later heb ik het kapje nog iets vaster gemaakt met een wahsi tape.


Echte Post Is Cool

De lenspen heb ik verstopt aan de rechterkant van de camera. Hier kwam nog een stukje bovenop, zodat het helemaal goed verstopt was.


Echte Post Is Cool

En het doekje heb ik verstopt aan de linkerkant van de camera.


Echte Post Is Cool

En dit is dan het eindresultaat! Een zelfgemaakte camera met de vier cadeaus die erin zijn verstopt 🙂 . Ik heb hier en daar nog later wat aanpassingen gedaan, zoals extra washi tape en de stukken bovenop iets ingekort anders paste het niet in de doos haha. Ik vind hem echt super gaaf geworden!


Echte Post Is Cool

Ook heb ik de doos zelf nog wat versierd met papier en plaatjes 🙂 . Echt super cute geworden 🙂 .

Ik las op Instagram dat Thea echt zeer blij is met de cadeaus en ze vond zelfs de camera te leuk om uit te pakken! Haha, echt leuk om te lezen 🙂 . Thea, heel veel plezier ermee!!

Wat heb ik gekregen?


Echte Post Is Cool

En toennnn!! Kreeg ik zelf zelfs twee pakketten, wow! Dit had ik persoonlijk echt niet verwacht. Zeer leuk natuurlijk 🙂 . Gisteren konden jullie al op Instagram de foto’s zien, maar hieronder heb ik alle foto’s nog eens geplaatst met de beschrijving erbij 🙂 .


Echte Post Is Cool

Het eerste pakketje was echt super cute ingepakt!! Ow hier word ik altijd zo blij van 🙂 . Echt leuk!


Echte Post Is Cool

Wow, een hele doos vol met allerlei super mooie dingen <3!


Echte Post Is Cool

Hier de dingen op een rijtje, echt super leuk!!


Echte Post Is Cool

Het pakketje dat ik ontvangen heb, was dus van Lesley van My Little Happiness. Echt ontzettend bedankt!


Echte Post Is Cool

Wow, deze is echt ontzettend mooi! Een powder blush van Catrice 🙂 , just love it!


Echte Post Is Cool

Aaaah, echt zo cute!


Echte Post Is Cool

Deze vind ik ook echt super!


Echte Post Is Cool

En een heerlijk masker! Altijd top 🙂 .


Echte Post Is Cool

Aah thee, yummie! Hier ben ik wel benieuwd naar 🙂 .


Echte Post Is Cool

En ik kreeg ook nog een Essence concealer, helemaal top, want mijn concealer is alweer bijna op. Ik ben zeer benieuwd naar deze 🙂 . En top dat Lesley een lichte kleur heeft gekozen, want ik heb echt een lichte huid hihi.

Dit waren de cadeautjes van Lesley, echt ontzettend bedankt meid! Ik ben hier zeer blij mee! Ik heb echt genoten tijdens het uitpakken 🙂 .

Pakket twee van Way2Natural


Echte Post Is Cool

Een grote verrassing voor mij, want ik kreeg nog een pakket! De meiden hadden namelijk ook een aantal samenwerkingen met bedrijven. Deze bedrijven hadden ook wat leuks voor een aantal personen en ik was een van de gelukkigen.


Echte Post Is Cool

Ik kreeg een pakketje van Way2Natural (helaas bestaat deze website niet meer). Zij hebben allerlei biologische verzorgingsproducten. Helemaal top en ik heb echt ontzettend benieuwd hiernaar 🙂 .

Ik kreeg een full size face care tonic, echt perfect!


Echte Post Is Cool

En ook nog een sample van body lotion, hier ben ik ook zeer benieuwd naar!

Ik ben echt blij met dit pakketje. Ik kende dit merk nog niet, en ik ben zeer benieuwd hiernaar 🙂 . Way2Natural, echt ontzettend bedankt!

Bedankt EPIC-team!

Ik vond het een zeer geslaagd project! Ik heb ervan genoten om onderzoek te doen naar mijn EPIC-maatje en wat ik voor haar ging kopen en maken. Het knutselen vond ik ook echt super leuk om te doen. De reactie die ik kreeg op mijn knutselwerk en de cadeautjes…daar doe je het toch ook voor? Zo leuk!

Ook was het echt genieten om de pakketjes uit te pakken en te zien wat ik allemaal kreeg. Lesley en Way2Natural, nogmaals bedankt voor deze pakketjes. Ik voelde me gewoon jarig haha.

Ik wil het EPIC-team, de meiden van Northflix.nl en MonsieurMango.nl zeer bedanken voor dit leuke post-project! Het was zeer geslaagd en ik hoop dat er snel een ronde 2 komt, want ik doe zeker weer mee 🙂 .

Wanneer heb jij voor het laatst iets op de post gedaan? En zou je vaker iets op de post willen doen dan dat je nu doet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: