Doelen september en terugblik doelen augustus + GRATIS werkboek

Doelen september en terugblik doelen augustus + GRATIS werkboek

Het is alweer begin september en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen augustus

Uitgebreide artikelen
Afgelopen maand zijn weer een aantal uitgebreide artikelen online gekomen. Hieronder heb ik deze artikelen weergegeven:
Mijn Bullet Journal augustus setup 2018
Hoe ik in juli 601,12 Euro verdiende (+ 139 Euro aan barterdeals) met bloggen en werk als Virtual Assistant
Maandag 1 oktober – Bereik één groot doel in het laatste kwartaal van 2018 Challenge!
Miss Sentinelli Partnerprogramma – Geld verdienen met het promoten van mijn ebook “Gestructureerd Leven”
19 before 2019 – Doelen challenge
Samenwerkingen met bedrijven – Hoe krijg je ze en hoe ga je ermee om?
Sparen update augustus, spaartips en GRATIS Spaarplannen template
Hoe je een mindmap kunt gebruiken om betere blogartikelen te schrijven

Affiliatie programma ebook opzetten
Yess! Afgelopen maand is het Miss Sentinelli Partnerprogramma online gegaan. Je kan hiermee geld verdienen met het promoten van mijn ebook “Gestructureerd Leven”. Ik schreef een artikel over het partnerprogramma en hoe jij ook jezelf hiervoor kunt registeren. Daarnaast heb ik ook een kortingscode voor al mijn geaccepteerde Partners voor mijn ebook (mocht je mijn ebook nog niet hebben gekocht). Meld je dus snel aan als partner bij Miss Sentinelli Partnerprogramma!

Tunnels Leerdam onderzoek
Hier ben ik al een tijdje mee bezig. Samen met een bestuurslid van Historische Vereniging Leerdam ben ik onderzoek aan het doen naar de tunnels onder Leerdam. Er schijnen verschillende gangen te bestaan (we hebben foto’s van mogelijke ingangen gezien), maar we hebben nog niet genoeg informatie hierover. Ik heb weer nieuwe mensen geïnterviewd. We hopen dat we snel nog meer informatie kunnen krijgen en ook dat we meer onderzoek hiernaar kunnen doen. Zodra er hier meer over bekend is, zal ik ook een artikel schrijven. Het duurt alleen nog even voordat ik echt iets concreets kan vertellen.

Blog Layout
Deze maand heb ik ook inspiratie opgedaan voor mijn nieuwe blog layout. Ik heb ook al een layout helemaal uitgetekend en ik heb een theme waarmee ik mijn nieuwe blog layout kan bouwen. Daar ga ik dan ook deze maand mee aan de slag.

Geheim project
Ook mijn geheime project dat behoorlijk gerelateerd is aan mijn ebook over gestructureerd leven is alweer een stuk verder uitgewerkt op papier. Het is de planning om in het laatste kwartaal hier volop mee bezig te gaan, maar ik wil eerst alles goed op papier hebben staan.

Doelen september

Tunnels Leerdam onderzoek
Deze maand ga ik weer verder met het onderzoek naar de tunnel onder Leerdam. We hopen dat we met een GPR (ground penetrating radar) onderzoek kunnen doen naar de tunnels, echter kost dit behoorlijk wat geld. Een idee is dan ook om geld in te zamelen voor dit onderzoek.

Geheim project ideeën verder uitwerken
Het geheime project staat gepland om uit te werken in kwartaal 4, maar mijn idee wil ik graag nog verder gaan uitwerken deze maand. Meer onderzoek doen naar mogelijkheden en inspiratie opdoen.

Blog Layout
Ik heb inmiddels al mijn blog layout op papier staan, dus ga ik deze maand mijn nieuwe blog layout offline helemaal maken, zodat het snel online gezet kan worden. Ik ga bepaalde dingen uitproberen en kijken of het allemaal mooi staat.

Uitgebreide artikelen
Eigenlijk is dit geen doel meer, maar meer een gewoonte geworden. Elke maand zal ik ervoor zorgen dat er meerdere uitgebreide artikelen online komen.

Fotograferen en bewerken
Inmiddels zijn we weer op pad geweest om te gaan fotograferen en eind september gaan we weer op pad (naar Opaalkust). Ik wil meer gaan fotograferen, maar ook weer meer tijd besteden aan het bewerken van de foto’s. Zo heb ik nog foto’s klaar liggen om te gaan bewerken.

Ps. Ben je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Dan kan je deze freebie downloaden op de downloadpagina.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: