Spam jouw blog en jouw blogartikelen

Spam jouw blog en jouw blogartikelen!

Het is weer eens tijd om jouw blog te spammen op mijn blog! Elke maand wil ik bloggers een kans geven om hun eigen blog te promoten op mijn blog. Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, maar ook dat mijn lezers nieuwe blogs ontdekken. Onderaan dit artikel mogen jullie dus weer je blog spammen op mijn blog! Dus spam je blog!

Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog die je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jou kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail.

Wil je verschillende blogartikelen promoten, dan mag dit ook! Plaats alle links naar jouw blogartikelen in een reactie en zet er ook een beschrijving bij.

Ik bekijk sowieso elke blog en elk blogartikel die hier geplaatst worden :).

Je kunt mij via verschillende social media kanalen volgen:
Bloglovin
Twitter
Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn
YouTube.


Spammen maar 🙂 !

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

12 reacties op “Spam jouw blog en jouw blogartikelen

    • Ik volg jou ook al een behoorlijke tijd 🙂 . Ik hou ontzettend van reizen en vind jouw artikelen ook geweldig om te lezen. Ik wil nog zo graag een keer naar Ierland 🙂 ! En dank je wel! Super leuk om te lezen! Mocht ik je ergens mee kunnen helpen dan hoor ik het graag 🙂 .

  1. Mijn naam is Dionne en in het dagelijks leven werk ik als online markteer en als freelancer en blog ik al ruim 5 jaar op http://www.diolifestyle.nl

    Op Diolifestyle.nl deel ik alle trends en ontwikkelingen op het gebied van online marketing, social media en ondernemen. Daarnaast deel ik looks, mode trends, de mooiste citytrips en de lekkerste hotspots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge