19 before 2019 – Doelen challenge

19 before 2019 - Doelen challenge

Kan je het geloven, nog maar 19 weken voordat het alweer 2019 is. Wat vliegt de tijd voorbij! We genieten natuurlijk nu nog van het heerlijke weer, maar voordat je het weet is het alweer 2019. Zoals jullie weten, ben ik dol op doelen stellen en ook bereiken. Ik doe ook dit jaar weer mee met een challenge, namelijk de 19 before 2019 doelen challenge. De challenge komt bij Market Your Creativity vandaan. Ik heb 19 kleine en grote doelen opgesteld die ik dit jaar nog wil behalen. Natuurlijk heb ik voor jullie een GRATIS template voor de 19 before 2019 doelen challenge! Doe jij ook mee?

Het is de bedoeling dat je 19 doelen opstelt die je voor 2019 nog wilt uitvoeren en wilt behalen. Ik heb voor mezelf verschillende zakelijke en persoonlijke doelen opgesteld die ik wil bereiken. Hieronder al mijn doelen.

Bereik één groot doel in het laatste kwartaal van 2018 challenge

Ik heb voor het laatste kwartaal van dit jaar een challenge opgezet. Deze start op maandag 1 oktober. Hiermee ga je één groot doel in het laatste kwartaal van 2018 opstellen en bereiken! Hier schreef ik van de week nog een artikel over. Deze begint dus op 1 oktober en zal tot het einde van het jaar duren. Ik zal me hier dus de komende tijd mee bezig gaan houden.

Blog layout veranderen

Deze maand wil ik ook gaan beginnen aan het uitwerken van een nieuw blog layout. Ik ga inspiratie opdoen van verschillende bloggers en kijken of ik ergens een mooie theme kan kopen of zelfs kan laten ontwerpen. Deze maand ga ik mijn ideeën opschrijven en de indeling van mijn layout bepalen.

Onderzoek tunnels onder Leerdam

Hier ben ik al een tijdje mee bezig. Samen met een bestuurslid van Historische Vereniging Leerdam ben ik onderzoek aan het doen naar de tunnels onder Leerdam. Er schijnen verschillende gangen te bestaan (we hebben foto’s van mogelijke ingangen gezien), maar we hebben nog niet genoeg informatie hierover. Deze maand ga ik hier ook meer onderzoek naar doen, mensen interviewen die iets van de gangen weten, gehoord hebben of zelfs foto’s hebben gezien. We willen graag deze gangen helemaal in kaart brengen. Binnenkort ga ik ook hier een uitgebreid artikel over schrijven.

Filmpjes maken

Ook wil ik nog meerdere filmpjes gaan maken voor mijn blog. Bijvoorbeeld over mijn Bullet Journal, plannen, geld tips en meer.

Fotograferen

Voor dit jaar staan er nog een aantal dagen op de planning dat we met onze vriendenclub gaan fotograferen. We gaan naar de visserijdagen in Spakenburg en nog naar Opaalkust en we gaan nog naar België toe.

Vakantie plannen en op vakantie gaan

We willen dit jaar nog op vakantie gaan. We hebben al iets op het oog, maar we moeten nog een juiste accommodatie vinden (waar ook een babybedje geplaatst kan worden etc.) en we moeten nog even gaan plannen wanneer we op vakantie gaan.

Geheim project helemaal uitwerken

Het geheime project staat gepland om uit te werken in kwartaal 4, maar mijn idee wil ik graag nog verder gaan uitwerken deze maand. Meer onderzoek doen naar mogelijkheden en inspiratie opdoen.

Nieuwe foto’s van mezelf

Een tijdje geleden heb ik een aantal nieuwe kledingstukken zoals jurkjes en topjes en een blazer gekocht. Nu wil ik van mezelf een aantal nieuwe foto’s hebben waar ik deze kleding aan heb. Zodat ik mijn nieuwe kleding ook aan jullie kan laten zien.

Affiliatie marketing cursus helemaal afronden

Al een tijdje volg ik een affiliatie marketing cursus, maar door andere grote doelen lag dit even op een laag pitje. Nu wil ik deze dit jaar nog helemaal gaan afronden.

Eigen stickers ontwerpen

Ik ben echt dol op stickers en het lijkt me enorm leuk om eigen stickers te kunnen ontwerpen. Deze kan ik dan weer gebruiken voor mijn Bullet Journal.

Boeken lezen

Er staan weer een aantal nieuwe boeken op mijn wishlist die ik dit jaar nog graag zou willen lezen.

Webinars geven

Dit jaar heb ik al een aantal webinars gegeven over doelen opstellen en bereiken. Nu wil ik nog meer webinars gaan geven, maar dan over verschillende onderwerpen.

Werken aan tweede ebook

Mijn allereerste ebook “Gestructureerd Leven” is echt een succes! En ik ben daar enorm trots op! Ik heb voor mijn tweede ebook al een onderwerp en ik wil dit jaar daar ook al mee gaan beginnen, zodat deze volgend jaar uit kan komen.

Ebook “Gestructureerd Leven”

Mijn ebook “Gestructureerd Leven” moet natuurlijk ook gewoon gepromoot worden, dus daar ben ik de komende tijd nog volop mee bezig.

Nieuwe Bullet Journal kopen en een nieuwe setup maken

Mijn huidige Bullet Journal is al bijna helemaal vol. Ik denk dat ik nog één maand erin kan doen en dan is het alweer tijd voor een nieuwe. Ik wil dus een nieuwe gaan kopen en een nieuwe setup erin gaan maken. Deze ga ik natuurlijk ook weer delen met jullie!

Herfst en winter decoraties maken

Eigenlijk ben ik ook wel weer toe aan de herfst en winter. Heerlijk knus in huis! En dan vind ik het altijd enorm leuk om mooie herfst en winter decoraties te gaan maken. Lekker knutselen met Thomas!

Meer product reviews

Ik heb nog veel producten in huis waar ik echt nog een review over wil schrijven. Zoals boeken, spellen, beautyproducten, mijn Apple Watch en meer!

Artikelen op SEO verbeteren

In de afgelopen jaren heb ik ontzettend veel artikelen geschreven. Maar ik wil veel artikelen ook gaan verbeteren op SEO, zodat deze ook beter scoren in Google.

Jaarplanning maken voor 2019

En natuurlijk wil ik ook een jaarplanning gaan maken voor 2019. Een planning met doelen, projecten en taken. Zodat ik kan groeien met mijn blog, maar ook persoonlijk kan groeien.

Dit waren al mijn doelen die ik dit jaar nog wil uitvoeren. Een aantal heb ik al ingepland staan voor deze maand, super leuk. Ik ben echt enorm benieuwd hoe alles gaat verlopen.

Heb jij ook nog doelen die je dit jaar wilt uitvoeren, doe dan vooral mee met de 19 before 2019 doelen challenge!

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: