Artikelen op Miss Sentinelli 1 jaar geleden: IKEA KALLAX open kast, een bijzondere en mooie dag en pagina over bloggen

IKEA KALLAX open kast met inzet lades voor mijn knutselspullen

Elke week laat ik artikelen zien die vorig jaar in dezelfde week online zijn gekomen. Het is erg leuk om te zien welke artikelen online kwamen en welke artikelen nog relevant zijn. In dit artikel deel ik deze artikelen van vorig jaar en vertel ik daar ook iets meer over. Zoals bijvoorbeeld KEA KALLAX open kast, een bijzondere en mooie dag en een pagina over bloggen.

IKEA KALLAX open kast met inzet lades voor mijn knutselspullen

Op onze slaapkamer hebben wij een kast staan waarin ik een aantal lades vol had zitten met mijn knutselspullen. Nu werk ik zelf altijd beneden en vond ik het vervelend om iedere keer mijn knutselspullen altijd naar beneden te brengen om vervolgens weer boven op te bergen. Ik wilde graag een kast hebben voor beneden waar ik al mijn belangrijke knutselspullen in kwijt kon. Vorig jaar zijn we naar de IKEA geweest en kocht ik een KALLAX open kast met inzet lades. Echt een aanrader als je opbergruimte wil, maar niet teveel ruimte kwijt wilt voor een kast. Ik gebruik deze kast nog steeds voor al mijn knutselspullen.

Een bijzondere en mooie dag…

Een bijzondere en mooie dag...

Vorig jaar op 15 augustus was het een bijzondere en mooie dag. Het was toen vijf jaar geleden dat ik op 15 augustus begon met bloggen! Maar het was ook de laatste werkdag bij het bedrijf waar ik 8 jaar heb gewerkt. Wow, best een apart gevoel is dat. Ik werk hier dus inmiddels alweer een jaar niet meer…

Treets Traditions Revitalising Ceremonies hair & body eucalyptus & cranberry oil

Treets Traditions Revitalising Ceremonies hair & body eucalyptus & cranberry oil

Vorig jaar in maart zijn mijn vriendinnetje en ik naar het I Love Beauty event geweest. Hier kregen wij een goodiebag van Treets waar de Treets Traditions Revitalising Ceremonies hair & body eucalyptus & cranberry oil in zat. Vorig jaar schreef ik daar een artikel over.

Garnier Fructis Oil Repair 3 Shampoo & Conditioner

Garnier Fructis Oil Repair 3 Shampoo & Conditioner

Voor mijn haar probeer ik verschillende producten uit om te kijken wat ze voor mijn haar doen. Mijn haar pluist best erg en ik zoek nog steeds de perfecte producten om pluizen tegen te gaan. Sommige producten verminderen het wel, maar ik probeer steeds nieuwe producten uit om te kijken of deze beter werken voor mijn haar. Vorig jaar had ik de Garnier Fructis Oil Repair 3 Shampoo & Conditioner getest en schreef daar een artikel over.

Pagina over Bloggen

Macbook in roségoud

Al sinds 2012 blog ik en sinds vorig jaar is mijn blog mijn bedrijfje geworden. Op mijn blog schrijf ik vaak artikelen over bloggen en geef ik blogtips. Vaak krijg ik hier allerlei vragen over en daarom werd het eens tijd om een complete pagina te maken met allerlei informatie over bloggen.

Veel leesplezier!

Dit waren de artikelen die vorig jaar online kwamen. Super tof om te zien dat sommige artikelen nog steeds relevant zijn. En dat je ook gaat nadenken wat er nu veranderd is binnen een jaar tijd. En natuurlijk is het voor jullie ook leuk om eventuele artikelen te lezen die je nog niet gezien hebt. Heel veel leesplezier!

Ben jij ook blogger? Kijk dan eens welke artikelen vorig jaar in afgelopen week online kwamen en zet ze hieronder in de reactie. Ik ben hier wel enorm benieuwd naar!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: