Purpuz Planner 2019 PINK Limited Edition

Purpuz Planner 2019 PINK Limited Edition

Dagelijks ben ik bezig met plannen en werken aan grote en kleine doelen. Om mijn blog en bedrijf te kunnen laten groeien, maar ook om een betere versie van mezelf te kunnen worden. Zoals jullie weten heb ik zelf ook een ebook geschreven over gestructureerd leven. Nu zag ik op facebook een oproep van Clen Verkleij dat hij bloggers zocht die zijn nieuwe Purpuz Planner 2019 Pink Limited Edition wilde reviewen. Als een echte planner junkie was ik hier enorm benieuwd naar. En sjah, ik ben dol op roze dus ik kon natuurlijk gewoon geen nee zeggen. In dit artikel vertel ik meer over deze planner en ga ik deze planner ook echt gebruiken?

Zelf gebruik ik mijn Bullet Journal om mijn doelen op te stellen, maandplanningen, weekplanningen, dagplanningen en takenlijsten te maken. Nu was ik enorm benieuwd of de Purpuz Planner ook mijn Bullet Journal zou kunnen vervangen.

Naast de Purpuz Planner 2019 Original in kleur Antraciet heeft Clen ook een Limited Edition uitgebracht, de Purpuz Planner 2019 Pink Limited Edition. De Purpuz Planner ziet er echt enorm luxe en gaaf uit! Het heeft een stevige kaft en roze is natuurlijk een geweldige kleur. Er zit ook een kleine omslag om de planner heen met extra informatie over de planner. Deze kan je ook gemakkelijk weghalen als je dit prettiger vind, zoals ik.

Purpuz Planner 2019 PINK Limited Edition

Aan het begin van de planner vertelt Clen Verkleij waarom hij deze planner heeft uitgebracht. Een bijzonder en toch ook een mooi verhaal. Daarna komt er een jaaroverzicht van 2019-2020 en alle feestdagen op een rij, super handig!

Purpuz Planner 2019 PINK Limited Edition

Natuurlijk is het ook handig om te weten hoe de planner nu precies werkt. Clen legt het zeer goed uit en heeft zelfs 8 tools gecreëerd om je doelen te bereiken. Deze tools legt hij op de pagina’s erna uitgebreid uit. Er is ook zelfs een werkboek, zodat je zelf ook aan de gang kunt gaan.

Het is enorm leuk om te zien dat ik al ontzettend lang bepaalde tools zelf al gebruik om mijn doelen op te stellen en te bereiken. Natuurlijk heb ik ook wel wat nieuwe dingen geleerd en die ga ik zeker ook in de praktijk gebruiken.

Purpuz Planner 2019 PINK Limited Edition

Ook staan er een aantal handige planning tips in die je kunt toepassen.

Purpuz Planner 2019 PINK Limited Edition

Nadat je jouw werkboek helemaal hebt ingevuld, kun je direct beginnen met plannen. Zoals maandplanningen maken, weekplanningen maken en ook de agenda gebruiken die in de planner staat. Nu vind ik wel behoorlijk een minpunt dat de dagen zeer klein zijn opgesteld met de tijden erbij. Je moet best klein schrijven om jouw taken en afspraken neer te kunnen zetten. Ik schrijf van mezelf nogal groot en dat maakt het voor mij best lastig om hierin te kunnen plannen. Daarnaast vind ik het niet prettig om de tijden er al voor te hebben staan. Dit beperkt me ook om bepaalde notities erbij te plaatsen voor een dag.

Wel vind ik het tof dat er ook quotes in voorkomen en op sommige plekken ook mooie foto’s worden weergegeven.

Purpuz Planner 2019 PINK Limited Edition

Na elke maand krijg je ook een gedeelte waar je terug kunt kijken op de maand. Heb je de taken en dagdoelen behaald? Er staan een aantal vragen in die je dan kunt beantwoorden. Daarnaast sta je ook stil bij het heden en plan je de komende maand weer in.

In mijn eigen Bullet Journal maak ik ook altijd een week review. Ik vind het dan wel leuk om bepaalde elementen uit de planner ook mee te nemen in mijn eigen week review.

Purpuz Planner 2019 PINK Limited Edition

Aan het einde van de planner heb je ook nog extra bladzijdes voor jouw werkboek met bijvoorbeeld een bucketlist, een purpuz map, veel creatieve ruimtes en een purpuz canvas zoals hierboven.

De planner heeft een hele mooie vormgeving. De tips en tools om je doelen te bereiken zijn zeer goed, ik pas ze namelijk ook zelf al behoorlijk lang toe. Het werkt dus echt om jouw doelen te bereiken!

Ik vind het alleen erg moeilijk om te kunnen plannen met zo weinig ruimte, dat vind ik echt een minpunt. Dan vind ik het toch wel weer fijner om mijn eigen ruimte in te plannen in mijn eigen Bullet Journal. Per dag heb je wel een creatieve ruimte en achterin de planner ook. Maar toch mis ik dat ik veel lege pagina’s heb waar ik echt mijn eigen lijstjes kan plaatsen met daarbij een index om bepaalde dingen weer snel terug te kunnen vinden.

Ik vind de planner wel echt zeer goed als je doelen wilt opstellen en wilt bereiken. Ik raad deze dan ook echt aan als je niet weet hoe je moet plannen en je doelen wilt bereiken. Maar je moet wel van een echte agenda houden en klein kunnen schrijven. Ik heb zeker tips en handige dingen eruit kunnen halen die ik ook in de praktijk zal gaan gebruiken, maar helaas gaat het niet mijn Bullet Journal vervangen.

De Purpuz Planner 2019 Pink is een Limited Edition en kost 39,99 Euro, wat ik een prima prijsje vind. Je kan de Purpuz Planner 2019 Pink Limited Edition kopen bij bijvoorbeeld bol.com.

Ken jij de Purpuz Planner 2019 al? En wat vind jij van deze planner?

Dit artikel bevat een gekregen product. Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Purpuz Planner 2019 PINK Limited Edition Dé planner van 2019!

Purpuz Planner 2019 PINK Limited Edition Dé agenda van 2019!

Purpuz Planner 2019 PINK Limited Edition De plek voor al jouw doelen

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: