Mijn leven in foto’s #83 – Gezinsfoto, fotograferen en uilen- en dierenpark De paay

Mijn leven in foto’s #83 - Fotograferen

Wat een heerlijk weertje de afgelopen dagen he, daar kan ik echt van genieten! De afgelopen weken heb ik ook weer leuke dingen beleefd. We hebben een gezinsfoto gemaakt, we zijn weer op pad geweest om te gaan fotograferen en we zijn naar uilen- en dierenpark De Paay geweest. Vandaag laat ik zien wat ik de afgelopen twee weken heb meegemaakt. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #83 - Mijn gezinnetje

We wilden nog enorm graag een hele mooie foto van ons drietjes hebben. Nu er ook weer bloesem was, konden we gelijk een prachtige foto maken. Ik ben er zeer blij mee!

Mijn leven in foto’s #83 - Foodtruck festival

Mijn leven in foto’s #83 - Foodtruck festival

Er was in Leerdam ook een foodtruck festival. Super leuk en gezellig!

Mijn leven in foto’s #83 - Wandelen door haven van Leerdam

De haven van Leerdam blijft een super mooi gebied om heerlijk rond te wandelen.

Mijn leven in foto’s #83 - Map

Ik kocht ook een nieuwe map, natuurlijk in het roze haha. Hier bewaar ik belangrijke papieren in van en voor klanten. Dan heb ik een handig overzicht en alles bij elkaar.

Mijn leven in foto’s #83 - Fotograferen

Mijn leven in foto’s #83 - Fotograferen

Mijn leven in foto’s #83 - Fotograferen

Afgelopen week zijn we heerlijk gaan fotograferen. We bleven eten bij onze vrienden en we hebben nog een prachtige zonsondergang gefotografeerd. Al mijn foto’s komen binnenkort natuurlijk online.

Mijn leven in foto’s #83 - Wandelen met Thomas

Even heerlijk wandelen met Thomas!

Mijn leven in foto’s #83 - 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Eind april liet ik al weten dat ik weer begonnen ben met de 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge. Ik heb weer wat vuilniszakken weg kunnen doen. Morgen komt er een complete update online met de status van de challenge.

Mijn leven in foto’s #83 - De Sims Freeplay

Mijn leven in foto’s #83 - De Sims Freeplay

Er was ook weer een nieuwe update van De Sims Freeplay online.

Mijn leven in foto’s #83 - Pakketjestijd

Pakketjestijd!! Binnenkort laat ik op mijn blog zien wat ik allemaal besteld heb.

Mijn leven in foto’s #83 - Uilen-en Dierenpark De Paay

Vandaag zijn we naar uilen- en dierenpark De Paay geweest. Het is daar echt super leuk. Niet al te groot, maar wel super leuk om eens rond te lopen. We hadden nog een tweede kaartje gratis liggen en besloten om hier naar toe te gaan. Het is ook bij ons lekker dichtbij. Thomas vond het ook echt zeer leuk en was daarna ook echt doodop hihi.

Dit is wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt. We genieten heerlijk van het warme weer en morgen gaan we op visite bij onze vrienden.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat had of heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: