Ikki zonnebril van zonnebrillen.com

Zonnebril van zonnebrillen.com

Genieten jullie ook zo van de zomer? Wat een lekker weer he! De temperaturen zijn tegenwoordig echt lekker. Ik vind het gelukkig niet al te warm meer, maar ik vind het wel lekker dat de zon er veel is :). Als ik op pad ben, dan heb ik graag een goede zonnebril op. Van Zonnebrillen.com mocht ik een zonnebril uitkiezen om te reviewen. Wil je weten wat Zonnebrillen.com is en welke zonnebril ik heb uitgekozen? Kijk dan snel verder!

Zonnebrillen.com is een mooie webshop waar ze hele mooie zonnebrillen hebben. Ze hebben complete en up-to-date collecties van bekende en mooie merken als bijvoorbeeld Ray-Ban, Adidas, Persol, Carrera, Oakley en nog vele andere mooie merken. Ze hebben hele mooie Dames zonebrillen, maar ze hebben ook super gave en stoere Heren zonnebrillen!

Zonnebril van zonnebrillen.com

Ik heb gekozen voor de Ikki Amy Crystal Brown Light Gold zonnebril. Een zeer mooie trendy en chique zonnebril.

De zonnebril komt in een mooi hoesje met daarbij een goed schoonmaakdoekje. Ik moet natuurlijk wel goed beschermd worden tegen door de zon met de zonnebril, maar de zonnebril zelf moet ook goed beschermd worden 🙂 .

Zonnebril van zonnebrillen.com

Ik vind de zonnebril echt super mooi. De kleur en de vormen vind ik echt gaaf!

Zonnebril van zonnebrillen.com

Ik ben echt zeer blij met deze zonnebril van Ikki! De zonnebril zit zeer comfortabel. De zonnebril is licht en beschermd ook goed tegen de zon. Deze Ikki zonnebril kost € 48,-, hij is ook nog eens afgeprijsd, want de prijs was eerst € 55,-. Je kan de zonnebril kopen bij Zonnebrillen.com.

Ken jij de website Zonnebrillen.com al? En wat vind jij van deze zonnebril?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: