Musthave festival gadgets


Mobiele oplader

* De zomer is hét seizoen van de festivals. Je hebt natuurlijk de zeer grote en populaire festivals als bijvoorbeeld Zwarte Cross (die afgelopen weekend is geweest), Dance Valley, Gay Pride Amsterdam en Lowlands maar je hebt ook minder populaire of juist zeer bijzondere festivals, zoals bijvoorbeeld Castlefest en natuurlijk de lokale kleine festivals. Super leuk! En je wilt natuurlijk wel genoeg handige gadgets meenemen, want je laat wel veel luxe achter. Vandaag laat ik jullie zien welke musthave festival gadgets jij echt mee moet nemen! Benieuwd? Kijk dan snel verder!

Smartphone en tablet
Natuurlijk kan je absoluut niet zonder je telefoon en/of tablet. Je wilt namelijk wel mooie foto’s van verschillende dingen kunnen maken tijdens het festival, bijvoorbeeld van de attracties, je vrienden en vriendinnen en natuurlijk de muziek. En daarnaast wil je natuurlijk ook je andere vrienden en familie op de hoogte houden van het festival door met hen te gaan whatsappen. Maar door het continue foto’s en filmpjes te maken en te whatsappen met je smartphone, gaat natuurlijk wel je batterij erg snel leeg. En dan is het wel handig om een oplader bij de hand te hebben.

Je hebt tegenwoordig wel van die oplaadpalen op sommige festivals, maar zou jij daarvoor lang in de rij willen staan om snel even je smartphone of tablet op te laden? Het is natuurlijk veel handiger om een externe batterij bij de hand te nemen. Of wat dacht je van een oplader op zonne-energie of één met hendel om energie op te wekken, die zijn ook zeker de moeite waard om in te pakken. Zorg natuurlijk ook voor veel extra geheugenkaartjes zodat je al die foto’s ook daadwerkelijk op kunt slaan.

Ook is het verstandig dat jouw smartphone en tablet goed beschermd worden. Wat denk je bijvoorbeeld aan een stevige tablethoes of een LG G3 hoesje voor je nieuwe gadget. We moeten natuurlijk niet hebben dat onze Samsung Tab of LG Smartphone halverwege het festival stuk gaan.

En als je weer naar huis gaat na een zeer geslaagde festival, dan wil je natuurlijk wel lekker na kunnen genieten van de festivalfilmpjes die je hebt gemaakt. Dan wil je deze goed kunnen beluisteren, zorg er dus voor dat je een paar goede oortjes hebt. Ook fijn dat je dan niet naar snurkende mensen in de trein hoeft te luisteren 😉 .

Comfort
Het vervelende aan slapen op een festival, is natuurlijk de tent opzetten. Hoe gaat dat ook alweer? Welke stok hoort nu waar? Gedoe! Je hebt tegenwoordig ook van die opgooitentjes, super handig! Je bent gelijk klaar en je hoeft niet zo te stoeien met al die stokken 🙂 .

Oja, dan komt natuurlijk nog je luchtbed oppompen. Een half uur lang ben je dan bezig om je slaapplek op te pompen. Hier heb je ook iets handigs voor, namelijk een luchtbed dat zichzelf oppompt!

En we willen natuurljk dat onze eten en drinken wel goed koelt blijft, vooral met deze warme dagen. Dan kan je natuurlijk gaan voor een mini-koelbox op batterijen (neem dan wel weer een batterijoplader op zonne-energie mee). Want je moet wel genoeg drinken tijdens zo’n festival.

En jezelf koelhouden is ook zeer belangrijk. Wat dacht je van handige handventilators die in vele hippe kleurtjes verkrijgbaar zijn.

Ook handig, een opblaaskussen dat je gemakkelijk weer in je tas kunt opvouwen. En voordat je gaat slapen in je tentje, dan kan je altijd iets leuks lezen of filmpjes bekijken op je tablet. Bescherm je gadget wel met een kraswerende hoes met al dat zand in je tent.

Kleding
Wist je dat je ook qua kleding genoeg handige gadgets te vinden zijn? Denk bijvoorbeeld aan de opbergslipper. Dat zijn handige slippers waarbij je een soort laatje uit je zool kunt trekken en daar je sleutels, pinpassen en dunne, kleine mobieltjes in op kunt bergen. Zo heb je je handen vrij op het festival, maar heb je nog steeds alles bij je. Niemand weet ook dat je je spullen daar hebt gelaten, zodat je eigendommen gegarandeerd veilig zijn.

En op zo’n festival zien je schoenen er meestal niet meer uit. Als je liever je schoenen wilt beschermen, dan kan je natuurlijk ook voor kiezen om schoenbeschermers te nemen. Deze kan je dan om je schoenen heen doen en ze zien er ook nog eens lekker hip uit! Geen kaplaarzen meer dus!

Ga jij nog naar een festival deze zomer of ben je al geweest? En welke musthave festival gadgets neem jij dan graag mee?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: