Winactie – Win 25 Euro shoptegoed voor Nelly.com


Winactie - Win 25 Euro shoptegoed voor Nelly.com

Vandaag heb ik weer iets leuks voor jullie! In samenwerking met vouchercloud.nl mag ik een shoptegoed van € 25 weggeven dat je kan besteden bij Nelly.com! Hoe leuk!! Ben je benieuwd wat vouchercloud is en wat je moet doen om kans te maken op die 25 Euro shoptegoed voor Nelly.com? Kijk dan snel verder!

Deze super leuke winactie wordt dus mede mogelijk gemaakt door vouchercloud. Bij vouchercloud vind je allerlei verschillende kortingscodes krijgen, zoals bijvoorbeeld kortingscodes voor Nelly.com. Maar ook kortingscodes voor andere webshops kan je hier vinden. Je kan ook gebruik maken van mooie mobiele kortingscodes en aanbiedingen voor in de winkel met hun app voor op je smartphone. Hier heb ik al eens een artikel over geschreven en kan je hier vinden: App vouchercloud. Daarnaast kan je ook printbare kortingscodes uitprinten zodat je deze kan gebruiken voor in de winkel. Super handig en je bespaart ook nog eens veel geld!

Nu mag ik in samenwerking met vouchercloud een shoptegoed van €25,- weggeven voor Nelly.com. Bij Nelly.com kan je prachtige fashion items verkrijgen.

Wat moet je allemaal doen om kans te maken op een shoptegoed van €25,-? (Elk van onderstaande is dus verplicht! Plaats in een reactie wat je allemaal gedaan hebt, alles wordt gecontroleerd!)
– Volg mijn blog en like dit artikel
– Like de Facebook pagina van Miss Sentinelli.
– Like de Facebook pagina van Vouchercloud
– Plaats de volgende zin op Twitter:
“Ik maak kans op een shoptegoed van € 25 voor nelly.com via sentinelli.nl (mede mogelijk gemaakt door vouchercloud.nl) #winactie”.
– Laat ook in de reactie achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie en welke stappen je allemaal hebt gedaan.

Wat MAG je doen om extra kans te maken op een shoptegoed van €25,-?
– Volg mij op Twitter (@Sentinelli). (1 punt extra)
– Schrijf een artikel of maak een sidebanner over deze leuke winactie op jouw site/blog. (2 punten extra).

De winactie loopt van 2 augustus tot en met 16 augustus 2014. Op 17 augustus krijgt de winnaar een mailtje van mij en de bekendmaking vindt ook op deze website plaats. Doe dus mee en maak kans op 25 Euro shoptegoed voor Nelly.com!

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: