IK Skin Perfection SUN SPF 50+

IK Skin Perfection SUN SPF 50+

Het is alweer een aantal weken echt zomer en we hebben ook al hele zomerse dagen achter de rug. UVA en UVB stralen zijn altijd aanwezig en kunnen bij te veel blootstelling de huid beschadigen. Het is daarom echt enorm belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon. Ik heb zelf een zeer lichte huid en ik verbrand dan ook best snel. Ik ontving de nieuwe SUN SPF 50+ van IK Skin Perfection, dit is een hydraterende zonbescherming met een hoge zonbeschermingsfactor voor gezicht en lichaam. In dit artikel vertel ik daar dan ook meer over.

IK Skin Perfection SUN SPF 50+

De SUN SPF 50+ komt in een mooie flacon van 100ml en 200ml. Ik ontving de grote versie van 200ml. Er zit een dop op en het is een zeer handige spray flacon.

IK Skin Perfection SUN SPF 50+

De zonbescherming wordt snel in de huid opgenomen, herstelt de vochtbalans en gaat ook nog eens huidveroudering tegen. Klinkt goed toch?

IK Skin Perfection SUN SPF 50+

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven.

In de formule zit Vitamine E, dit versterkt de opperhuid en houdt vocht ook beter vast. Hierdoor blijft de huid langer sterk en stevig. Ook zit er Zinc Oxide in, dit is een minerale filter dat zeer krachtig tegen zowel UVA als UVB straling beschermt, zonder hierbij de huid te irriteren. En daarnaast zit er ook Avobenzone in, dit is een
zonnefilter dat gebruikt wordt om UVA-straling te absorberen. Deze biedt in combinatie met de Zink Oxide de allerbeste bescherming tegen de zon!

IK Skin Perfection SUN SPF 50+

Voordat ik de zon in ga, spray ik eerst mijn lichaam in met de SUN SPF 50+. Iedere ochtend kan je de spray ook aanbrengen als extra bescherming en inmasseren op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. De spray plakt totaal niet en het ruikt ook zeer natuurlijk. Het laat helemaal geen witte waas achter, het trekt juist enorm snel in en het is ook nog eens waterresistant. De SUN SPF 50+ is zeer fijn en mijn huid wordt echt zeer goed beschermd tegen de UVA en UVB stralen.

De IK Skin Perfection SUN SPF 50+ kost 41,90 euro voor een inhoud van 200ml en je kan deze kopen via de website van IK Skin Perfection.

Ken jij de nieuwe SUN SPF 50+ van IK Skin Perfection al? Wat vind jij ervan? Hoe zorg jij ervoor dat je goed beschermd blijft tegen de zon?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: