Mijn leven in foto’s #142 – Onderzoek naar de tunnels van Leerdam, naar mijn ouders en kleine update moestuin

Mijn leven in foto’s #142 - naar mijn ouders

Phoe wat een bizarre week in Nederland! Deze week zijn er op mijn blog ook geen normale artikelen online gekomen. Wel wil ik in dit artikel laten zien wat we de afgelopen tijd hebben meegemaakt. We zijn onder andere naar het archief in Wijk bij Duurstede geweest voor ons onderzoek naar de tunnels van Leerdam, we zijn naar mijn ouders geweest en als verrassing kwamen mijn schoonouders ook langs, super leuk! Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #142 - Willem en dikke Teun

Thomas laat steeds meer zien wat hij allemaal op school doet en wat voor spullen hij echt leuk vindt op school. Zo wilde hij graag het boek van Willem en Dikke Teun hebben wat ze ook op school lezen. Een super leuk boekje waar we vaak uit gaan voorlezen.

Mijn leven in foto’s #142 - Tunnels van Leerdam

Mijn leven in foto’s #142 - Tunnels van Leerdam

We zijn een aantal weken terug naar het archief in Wijk bij Duurstede geweest om daar onderzoek te doen naar de Tunnels van Leerdam. We kwamen ook een artikel tegen waar in de jaren 60 al gesproken werd over de onderaardse gangen. We gaan natuurlijk nog meer onderzoek doen en hopelijk vinden we binnenkort echt bewijs (en dat we het met onze eigen ogen kunnen zien).

Mijn leven in foto’s #142 - NErF guns

Haha Thomas wilde heel graag een NERF gun hebben, natuurlijk kochten we er gelijk 3 haha, zodat we ook een echt gevecht konden houden. Haha we hebben al verschillende gevechten gehouden, geweldig!

Mijn leven in foto’s #142 - gevaccineerd

Yes! De eerste prik van de vaccinatie zit erin! De volgende krijg ik in augustus.

Mijn leven in foto’s #142 - wandelen in de regen

We hebben ook nog heerlijk gewandeld in de regen.

Mijn leven in foto’s #142 - stickers op de post

Mijn planner stickers lopen ook echt enorm goed. Elke week krijg ik verschillende bestellingen binnen. Super leuk! Dit weekend moet ik ook weer een aantal op de post doen. Echt bedankt iedereen!

Mijn leven in foto’s #142 - naar mijn ouders

Mijn leven in foto’s #142 - naar mijn ouders

Mijn leven in foto’s #142 - naar mijn ouders

Mijn leven in foto’s #142 - naar mijn ouders

Afgelopen weekend zijn we naar mijn ouders geweest. Het was echt super gezellig, mijn schoonouders kwamen als verrassing ook nog langs. Super leuk! Mijn ouders hebben een prachtige tuin, met hele mooie bloemen en ook een super grote en mooie moestuin. Ik kan daar echt van genieten. Thomas heeft ook samen met opa besjes geplukt, echt super cute!

Mijn leven in foto’s #142 - moestuin

Mijn leven in foto’s #142 - moestuin

Mijn leven in foto’s #142 - moestuin

Mijn leven in foto’s #142 - moestuin

Mijn leven in foto’s #142 - moestuin

Mijn eigen moestuintje doet het ook echt enorm goed. Ik hoop dat ik snel een complete update kan plaatsen op mijn blog. Momenteel ben ik bezig om wat groenten te oogsten en ook weer nieuwe te gaan zaaien. Ik ben echt enorm blij met de oogst, het is echt super leuk om een moestuintje te hebben.

Dit weekend gaan we verder relaxen en thuis leuke dingen doen.

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: