Yves Saint Laurent La Laque Couture 76 Fur Green


Yves Saint Laurent La Laque Couture 76 Fur Green

Sinds een tijdje is de Yves Saint Laurent Scandal Collection herfst make-up verkrijgbaar. Een nagellakje wat hier bij hoort, is de La Laque Couture 76 Fur Green. Een ontzettend mooie donkergroene kleur, deze wilde ik zeer graag hebben. Een tijdje geleden was hij in de aanbieding bij Ici ParisXL en besloot ik om hem te gaan kopen. Vandaag laat ik jullie meer zien van dit nagellakje.


Yves Saint Laurent La Laque Couture 76 Fur Green

Dit is mijn allereerste Yves Saint Laurent product en ik ben er echt verliefd op! Het flesje vind ik er zeer mooi en luxe uitzien. Er zit in totaal 10ml nagellak in het flesje. Het kwastje is afgerond en ook plat, het nagellakje lakt hierdoor echt super fijn!


Yves Saint Laurent La Laque Couture 76 Fur Green

Wat ik persoonlijk ook fijn vind, is dat er ook op het doosje de ingrediënten staan. Deze heb ik hierboven ook weergegeven.


Yves Saint Laurent La Laque Couture 76 Fur Green

Het nagellakje dekt al bijna helemaal in één laagje. Bij twee laagjes is hij het mooist. Ik breng dan twee dunne laagjes aan en het droogt best snel. Ik merk dat het nagellakje minstens 5 dagen goed blijft, zonder topcoat! Ik denk dat hij nog wel langer blijft zitten zodra je een topcoat gebruikt.

Gisteren liet ik hem ook nog even zien via Instagram:

Echt liefde voor dit nagellakje! De keur is echt super mooi 🙂 !

Yves Saint Laurent La Laque Couture 76 Fur Green kost 27 Euro en kan je kopen bij Ici ParisXL.

Yves Saint Laurent La Laque Couture 76 Fur Green

Wat vind jij dit nagellakje? En heb jij ook Yves Saint Laurent producten in jouw bezit?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: