Zeer vergane verlaten villa


Zeer vergane verlaten villa
Klik op de foto om hem groter te bekijken.

Het is alweer twee jaar geleden dat we naar deze verlaten villa zijn geweest. Ik zag echter dat ik nog lang niet alle foto’s had bewerkt. Bovenstaande foto kennen jullie misschien al wel. Deze is namelijk ook verkocht aan The Public House of Art. Super tof natuurlijk! Maar ik wil jullie ook nog drie andere foto’s laten zien van deze zeer vergane en verlaten villa.


Zeer vergane verlaten villa
Klik op de foto om hem groter te bekijken.

Bovenstaande foto had ik ook al bewerkt, ik weet alleen niet of ik deze al eens heb laten zien 🙂 . De trap was al gedeeltelijk ingestort. Echt een prachtig gezicht! Deze villa is echt zeer zeer vergaan!


Zeer vergane verlaten villa
Klik op de foto om hem groter te bekijken.

Bovenstaande foto vind ik ook echt super mooi! Een doorkijkje naar de kamer die je op de eerste foto ook ziet. Aan deze kant zie je vooral hoe erg de vloer is ingestort. Dit is trouwens op de eerste verdieping….hoe we boven zijn gekomen terwijl de trap is ingestort? Sjah…toevallig lag er nog een ladder die we konden gebruiken. Ik weet dat niet veel mensen hier boven zijn geweest. Het was ook best tricky om naar boven te gaan. Mijn man ging als eerste en zag dat de eerste verdieping echt geweldig was. We besloten om ook naar boven te gaan. We moesten wel elkaar goed helpen om boven te komen. Want ja, echt stabiel was het allemaal niet….


Zeer vergane verlaten villa
Klik op de foto om hem groter te bekijken.

En ook deze vind ik enorm bijzonder. Een ingestorte vloer, een plant, meubels die zeer scheef staan en op elk moment naar beneden kunnen storten. Nee, het was er niet echt veilig boven haha. Maar wat een prachtige verlaten villa is dit toch!

Welke foto vind jij het mooist?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: