Mijn leven in foto’s #64 – Nieuwe baan, wandelen en lekker creatief bezig zijn

Mijn leven in foto's #64 - Nieuwe baan, wandelen en lekker creatief bezig zijn

Vandaag laat ik weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb meegemaakt, heb gedaan en heb gekregen. Zoals jullie misschien al gelezen hebben, heb ik een nieuwe baan yeahhh! We hebben ook nog heerlijk gewandeld met Thomas en ik ben lekker creatief bezig geweest. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Tijd voor verandering: ik heb een nieuwe baan!

Jaaaaa ik ben dus een nieuwe baan. Super blij mee!! Het was voor best een spannende tijd en eindelijk mocht ik het dan ook vertellen op mijn blog hihi. Nog een paar weekjes werken en dan heb ik eerst lekker vakantie en daarna ga ik beginnen in mijn eigen woonplaats, heerlijk!

Mijn leven in foto's #64 - Nieuwe baan, wandelen en lekker creatief bezig zijn

Mijn leven in foto's #64 - Nieuwe baan, wandelen en lekker creatief bezig zijn

Ik kreeg het vriendenboekje binnen van Mariska. Het was echt super leuk ingepakt. Ik heb alles ingevuld en mijn eigen boekje ook gemaakt. De boekjes zullen snel naar de volgende op de lijst verstuurd worden 🙂 .

DIY Stickerboek maken

Naast het invullen van de boekjes, ben ik ook lekker creatief bezig geweest met mijn stickerboek. Echt super leuk om te maken en zo blijft alles bij elkaar en kan ik snel en gemakkelijk stickers opzoeken voor bijvoorbeeld in mijn Bullet Journal.

Walkthrough - Trouwbellen

Ook kwam er een nieuwe update van The Sims Freeplay uit. Blijft echt zo ontzettend verslavend dit spel 🙂 .

Mijn leven in foto's #64 - Nieuwe baan, wandelen en lekker creatief bezig zijn

Mijn leven in foto's #64 - Nieuwe baan, wandelen en lekker creatief bezig zijn

Ik vind het ook heerlijk om met Thomas lekker te gaan wandelen. Met zijn drietjes zijn we weer naar de Natuurtuin in Leerdam geweest, lekker wandelen en naar de geitjes kijken 🙂 . Heerlijk genieten!

Mijn leven in foto's #64 - Nieuwe baan, wandelen en lekker creatief bezig zijn

Ook ben ik nog lekker creatief bezig geweest in mijn nieuwe Bullet Journal.

Goede werk-prive balans met hulp van een Coach

En zoals jullie misschien gisteren al gelezen hebben, heb ik coaching gehad van GORTCoaching. Dit heeft mij enorm veel goeds gedaan en ik ben enorm blij dat ik dit traject ben ingegaan.

Vandaag hebben we lekker een relaxed dagje. Heerlijk genieten van onze vrije tijd en van onze kleine man. Morgen gaan we naar onze vrienden, want onze vriend viert dan zijn verjaardag. En dan is het weekend alweer voorbij, maar we komen dichterbij de vakantie, yeahhh!!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: