Albert Heijn en Zelve Versmarkt Shoplog

Albert Heijn en Zelve Versmarkt Shoplog

Elke week halen wij boodschappen bij de Albert Heijn en gaan we af en toe naar een lokaal supermarktje, genaamd Zelve Versmarkt in Leerdam. In dit filmpje laat ik jullie een Albert Heijn en Zelve Versmarkt Shoplog zien. Ik laat zien wat ik allemaal heb gekocht, hoeveel een item kost en hoeveel ik kwijt was in totaal en hoeveel korting ik had.

Filmpje Albert Heijn en Zelve Versmarkt Shoplog

Hoeveel was ik kwijt en hoeveel korting had ik?

Albert Heijn en Zelve Versmarkt Shoplog

Elke week kijk ik welke items er allemaal in de aanbieding zijn bij de Albert Heijn en van deze items kopen we dan ook meer in, zodat we goedkoper uit zijn en ook een voorraad hebben van deze items. Hierboven heb ik alle items neergezet wat we hebben gekocht. Ik was in totaal bij de Albert Heijn 106,40 euro kwijt en ik had in totaal 30,20 euro korting! Vooral van Fristi hebben we veel pakken gekocht, omdat Thomas dat enorm graag drinkt en we zo een goede voorraad hebben. Deze is namelijk niet zo vaak in de aanbieding en bij de 1+1 aanbiedingen, kopen we van deze graag veel in.

Albert Heijn en Zelve Versmarkt Shoplog

In Leerdam hebben we ook een Zelve Versmarkt waar ik een aantal dingen heb gekocht, zoals appels. Deze waren maar 0,99 euro per kilo. Ook heb ik ongeveer een halve kilo aan snoeptomaten gekocht, deze waren wel enorm duur en ga ik daar ook niet meer kopen. Er stond geen prijskaartje bij en kwam er later achter dat deze best duur was. Deze waren namelijk 8,50 per kilo. Ook heb ik twee bakken met druiven gekocht voor 2 euro en twee blikjes fanta voor 0,89 euro per stuk. In totaal was ik 11,33 euro kwijt.

Bij Zelve Versmarkt zijn wel bepaalde dingen goedkoper dan bij bijvoorbeeld Albert Heijn, maar je moet wel echt goed opletten.

We gingen voorheen ook vaak naar de Aldi, maar ik merkte dat het bij bepaalde producten tegenwoordig helemaal niet zoveel scheelt met Albert Heijn. Ik wil wel binnenkort weer een prijsvergelijking doen om te kijken welke producten goedkoper zijn. Wij hebben hier een Jumbo, MCD, Albert Heijn, Aldi en een Plus. Ik ben benieuwd welke producten waar precies goedkoper zijn.

Waar haal jij graag jouw boodschappen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: