Serie: Dirk Gently’s Holistic Detective Agency


Serie: Dirk Gently’s Holistic Detective Agency
Bron: IMDB.com

Steeds ben ik op zoek naar nieuwe series om te gaan kijken en te volgen. Ik heb inmiddels weer een aantal nieuwe series ontdekt. Vandaag wil ik het hebben over Dirk Gently’s Holistic Detective Agency, een Netflix Original en een super leuk en grappig detectiveverhaal.

De serie gaat over een amateuristische detective genaamd Dirk Gently en dankzij het toeval komt hij Todd tegen die tegen zijn wil in de assistent wordt van Dirk. Beide proberen ze een ingewikkeld en zeer gevaarlijk bovennatuurlijk mysterie op te lossen door zich te leiden door het toeval. In de serie gebeuren er enorme rare dingen waar je als kijker ook van in de war raakt. Maar alle dingen die gebeuren, hebben wat met elkaar te maken en zo komen Dirk en Todd steeds dichterbij de oplossing.

Ik vind deze serie echt super leuk en grappig. Je probeert zelf ook erachter te komen wat er nu allemaal precies aan de hand is en hoe het in elkaar zit. Er zit veel humor en actie in, daar hou ik van. Inmiddels hebben we seizoen 1 helemaal gezien en weten we hoe het zit. Er komt ook nog een seizoen 2, dus ik ben echt zeer benieuwd!

Hieronder heb ik de trailer neergezet:

https://www.youtube.com/watch?v=zxz-ShF_y5c

Ken jij de serie Dirk Gently’s Holistic Detective Agency al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: