Opgemaakt en favorieten december


Opgemaakt en favorieten december

Elke maand maak ik verschillende producten op, dit kunnen verzorgingsproducten zijn of juist make-up producten. In december heb ik weer een aantal items opgemaakt waaronder treaclemoon en Gliss Kur haarverzorgingsproducten. Naast opgemaakte producten laat ik vandaag ook mijn favoriete producten van afgelopen maand zien.

Opgemaakte producten

Mijn opgemaakte producten heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

treaclemoon warm apple pie hugs bath and shower gel
Ik ben dol op treaclemoon producten, ook deze versie is echt heerlijk! Ik wil ook nog andere versies uitproberen. Welke raad jij aan?

Gliss Kur Hair Repair Control & Anti-Frizz shampoo en conditioner
De laatste tijd ben ik steeds meer aan het experimenteren met verschillende shampoos, conditioners en maskers vanwege mijn droge en pluizige haren. De producten zelf vind ik heerlijk in gebruik, maken mijn haar heerlijk zacht en goed doorkambaar, niet vet, maar wel lekker soepel. Maar ze maken mijn haar helaas niet pluisvrij.

– Guhl zijdezacht masker
In november had ik de shampoo en conditioner al opgemaakt en nu dan ook het masker. Echter doen geen van deze producten echt iets voor mijn haar. Jammer!

LUSH American Cream haarconditioner
Mijn haar is na gebruik van deze conditioner heerlijk zacht en ontzettend glad, het doorkammen van mijn haren gaat ook zeer goed, ik heb dan geen klitten meer. Deze ga ik zeker vaker kopen.

– Essence Stay Natural Concealer
Ook nu na mijn zwangerschap heb ik last van hormonen, je ziet het vooral in mijn gezicht. Hier en daar wat puistjes, blegh! Ik gebruikte de concealer vaak om deze weg te werken. Het is een fijne concealer die oneffenheden weghaalt en het blauwe onder mijn ogen ook laat verdwijnen.

Favoriete producten


Opgemaakt en favorieten december

Mijn favorieten producten van afgelopen maand heb ik hieronder weergegeven. Bij sommige producten kan je ook weer op de titel klikken, dan kom je terecht bij een review over dat product.

Dove Derma Spa Goodness Bodylotion
Mijn huid kan nog wel eens erg droog zijn en heeft altijd een goede verzorging nodig. Vooral na het douchen, gebruik ik graag een bodylotion of body butter. De afgelopen tijd heb ik deze bodylotion vooral gebruikt. De bodylotion smeert goed uit en trekt zeer snel in. Het maakt mijn huid echt heerlijk zacht en soepel. Ik krijg er ook echt een beetje een spa gevoel bij, echt heerlijk!

– Kruidvat zoutscrub lavendel
Een keer in de week scrub ik graag mijn lichaam. Deze scrub ik eens van mijn vriendinnetje gekregen en ik vind hem echt heerlijk! Ik krijg er echt een relaxed gevoel van, scrubt goed en de geur is echt heerlijk!

Andrélon Keratine Repair Anti-Klit Spray
In de winter raakt mijn haar ontzettend vaak in de klit. Met deze spray haal ik de klitten eenvoudig weg en is mijn haar echt goed doorkambaar!

HEMA Shower Gel Happy Freshness
Een tijdje geleden heb ik meegedaan met de derde editie van Echte Post Is Cool. Van lieve Inge van MonsieurMango.nl kreeg ik de HEMA Shower Gel Happy Freshness. Ik vind dit echt een hele fijne shower gel. Het maakt mijn huid ook heerlijk zacht en glad en mijn huid is na gebruik niet meer droog. En daarnaast is de geur echt heerlijk!

Dit waren mijn favoriete producten van afgelopen maand 🙂 , zeer fijne producten die echte aanraders zijn!

Welke producten heb jij afgelopen maand opgemaakt? En welke producten zijn jouw favoriet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: