treaclemoon warm apple pie hugs bath and shower gel


treaclemoon warm apple pie hugs bath and shower gel

Inmiddels heb ik al verschillende bath and shower gels van treaclemoon uitgeprobeerd en ik ben er echt dol op. Voor mijn verjaardag van dit jaar kreeg ik van mijn vriendinnetje de treaclemoon warm apple pie hugs bath and shower gel. Echt super lief! Vandaag vertel ik hier iets meer over.

De treaclemoon warm apple pie hugs bath and shower gel is een limited edition, maar is zeker nog wel verkrijgbaar. De verpakking van deze variant vind ik weer echt super. De structuur is groen, echt een appeltjes kleur 🙂 . Ook staat er hier weer een mooi verhaaltje op. Ik hou hier echt van!


treaclemoon warm apple pie hugs bath and shower gel

Hierboven heb ik de ingrediënten neergezet.


treaclemoon warm apple pie hugs bath and shower gel

De structuur is weer echt heerlijk. Je hoeft bij deze versie ook maar een beetje te gebruiken. Het schuimt namelijk zeer goed. De geur is echt heerlijk, lekker zoet en ook fris. Ik vind het een heerlijk zomers geurtje. Daarnaast blijft de geur ook wel even hangen, daar hou ik wel van!

Wat ik ook echt helemaal top vind, is dat treaclemoon niet getest is op dieren 🙂 !

De treaclemoon kost ongeveer 4,95 Euro voor een inhoud van 500ml en koop je bijvoorbeeld bij Albert Heijn. Je doet er echt ontzettend lang mee!

Ik wil zeker nog meer versies van treaclemoon gaan uitproberen, ik ben echt dol op de bath and shower gels. Ook wil ik graag nog andere producten gaan uitproberen, zoals de scrubs, body butters en hand & body lotions.

Ben jij al bekend met deze versie van treaclemoon? En wat is jouw favoriet van treaclemoon?

treaclemoon warm apple pie hugs bath and shower gel
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: