Doelen januari en terugblik december + GRATIS werkboek

Doelen januari en terugblik december + GRATIS werkboek

Een nieuw jaar met nieuwe doelen. Maar ook dit jaar zal ik elke maand weer nieuwe doelen opstellen. In dit artikel deel ik dan mijn doelen voor deze maand met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen december

Plan voor 2019
Yess, mijn plan voor dit jaar staat helemaal klaar. Ook heb ik hier al een uitgebreid artikel over geschreven met tips hoe ook jij jouw doelen voor dit jaar kunt bereiken. Je kan dit artikel hier lezen: Hoe jij jouw doelen voor 2019 kunt bereiken en plan voor 2019 + GRATIS 2019 Doelen Werkboek.

Blog Layout
Ook afgelopen maand heb ik aan mijn nieuwe blog layout gewerkt. In mijn plan voor 2019 heb ik dit doel nog verder uitgewerkt. Mijn nieuwe blog layout kost ook meer tijd dan verwacht, dus hier zal ik de komende tijd ook verder mee bezig zijn.

Foto’s bewerken
Een tijdje geleden hebben we foto’s gemaakt tijdens een prachtige zonsondergang. Nu ik Luminar heb, heb ik al een klein gedeelte hiervan bewerkt. Deze maand ga ik deze foto’s helemaal afmaken en hier ook een artikel over schrijven.

Tunnels Leerdam
Het onderzoek naar de tunnels van Leerdam loopt gewoon door. We hebben weer nieuwe informatie ontvangen en ook een offerte voor grondonderzoek. We gaan steeds verder met alle informatie over de tunnels. Mocht je ook op de hoogte gehouden willen worden, dan kan je onze website ook lezen en ook jezelf inschrijven voor de wekelijkse nieuwsbrief: TunnelsVanLeerdam.nl.

Meer rust, luisteren naar mijn lichaam
Zoals ik vorige maand ook schreef, heb ik nu cesartherapie voor mijn lichaam. Ik moet meer rust nemen en gelukkig had ik vorige maand ook anderhalf week vakantie. Dit heeft me zeer goed gedaan. Mijn therapeute vertelde wel dat ik nog meer rust moet nemen, dus deze maand ga ik dat dan ook doen, zodat mijn lichaam goed kan herstellen.

Doelen januari

Meer rust, luisteren naar mijn lichaam. In de avond rust inplannen
Vaak was ik in de avond nog lekker aan het bloggen of andere dingen aan het ondernemen. Maar ik moet meer rust nemen, zodat mijn lichaam goed kan herstellen. Daarom heb ik ook besloten om in de avond na 20:30 uur gewoon niks meer te gaan doen. Gewoon rust houden, series kijken of lekker gamen. Geen werk, geen blog, niks!

Foto’s bewerken
Deze maand ga ik de foto’s verder bewerken van de zonsondergang en hier ook een artikel van schrijven.

Gestructureerd Leven blog taken voltooien
In het eerste kwartaal van dit jaar wil ik graag mijn blog helemaal inrichten op het thema gestructureerd en gelukkig leven. In mijn plan voor 2019 heb ik ook een overzicht gemaakt van alle projecten en taken die ik moet doen. Deze maand ga ik dan ook de eerste taken hiervan uitvoeren, zodat mijn doel steeds dichterbij komt.

Blog layout
Ook ga ik deze maand verder met mijn blog layout. Ik ben al een heel eind, maar er moet nog wel veel gebeuren. Deze maand ga ik daar dan ook mee verder.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: